Edirne’de gelgel müdürleri AA’nın “Yılın Fotoğrafları” oylamasına katıldı

Edirne’üstelik çalım müdürleri Küçük Asya Ajansının (AA) düzenlediği “Yılın Fotoğrafları” oylamasına katıldı.

Trakya Gümrük ve Aut Tecim Kesim Müdürü Nihat Kınık, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Edirne Toprak Müdürü Hasan Akdemir ve Edirne Celal Türk Müziği ve Rumeli Müzikleri Topluluğu Müdürü Mavi Bahar Bostan, AA muhabirleri ve ışık muhabirlerinin az içre ve dışında çektiği fotoğrafları inceledi.

Kınık, “marifet” kategorisinde Özkan Bilgin’in “görev tamam”, “spor” kategorisinde Gökhan Balcı’nın “güçlülük hayalleri”, “çevre-hayat” kategorisinde dahi Orhan Çiçek’in “hararet müdahalesi” fotoğraflarına oy verdi.

Akdemir ise oyunu “marifet” kategorisinde Ulvi Jadallah’ın “Mazlumun ahı”, “spor” kategorisinde Gökhan Balcı’nın “pehlivanlık hayalleri”, “kasaba -yaşam” kategorisinde bile Orhan Çiçek’in “Yangın müdahalesi” fotoğrafından yana kullandı.

Bahçe’nin tercihi birlikte “fen” kategorisinde Özkan Bilgin’in ” Hakkari’bile festival havası”, “spor” kategorisinde Gökhan Balcı’nın “pehlivanlık hayalleri”, “yer -yaşam” kategorisinde de Bestami Bodruk’un “Masalcı nine ve Muciddin amca” fotoğrafları oldu.

Share: