Gailesiz Rapçi Emiran, Nilgün Belgün’e Ezgi Yaptı

Gailesiz rapçi Emiran, kariyerinde ilk depar parçasını adlı aktör Nilgün Belgün’e yaptı. Içtimai medyasında Emiran’ın kendisine yaptığı şarkıyı paylaşarak ‘Bana ulaş’ diyen Nilgün Belgün, gücük bir müddet sonra zinde rapçiye iletişime geçmeyi başardı.

Nilgün Belgün ve rapçi Emiran, çok geçenlerde Poll Yapım etiketi ile müzikseverlere ulaşacak olan şarkının foto çekiminde ilk defa tıpkısı araya geldiler. Yerine haz yaptığı ünlü artist ile bir araya gelmenin heyecanını ve mutluluğunu tüvana taze Rapçi Emiran ‘Nilgün Belgün yersiz tıpkı artist. Ona olan hayranlığım, sevgim ve saygım beni tarz yapmaya büyüklüğünde götürdü. Amma demincek onu karşımda görünce çok heyecanlanıyorum. Benim şans meleğim oldu’ dedi. Üniversitede yazılım okuyan ve müziğin beraberinde eğitimine dahi devam eden Emiran, zat besteleri olan parçalarını art arda müzikseverler ile buluşturmayı hedefliyor.

Z kuşağından tıpkı rapçinin kendisine üzüntü yapmasına hem şaşıran hem dahi bahtiyar olan Nilgün Belgün, ‘Ben müziği ve müzisyenleri haddinden fazla severim. Benim görk eğitimim de var. Yıllar önce ayrımsız seyretme oyununda söylediğim rap parçası ile hediye üstelik aldım. Emiran’ın bana üzüntü yapması çokça gelgel verici. Müziğini da beğendim. Umarım yolu münhal olur’ dedi.

Share: