Gaziantep Basketbol’un sağlığı Medical Point Gaziantep’e gönül

Geçen sezon ING Basketbol Süper Ligi’nde play-off çeyrek bitiş oynayan Gaziantep Basketbol Takımı, eskimemiş sezon dinlenme kampı hazırlıkları öncesinde Medical Point Gaziantep Hastanesi’nde afiyet kontrolünden geçti.

Medical Point Gaziantep Hastanesi’nden yapılan açıklamaya göre, kırmızı siyahlıların keyif kontrolleri kulübün esenlik sponsoru olan Medical Point Gaziantep Hastanesi’nde yapıldı.

Yeni transferlerinde düzlük aldığı esenlik kontrolüne A Takımdan 13 basketçi katıldı.

Detaylı kan tetkikleri yapılan sporcular, iç hastalıkları ve kardiyoloji bölümlerinde tetebbu edildi. Keyif kontrolü, PCR, Antijen, EKG ve efor testlerinin yapılmasıyla tamamlandı.

Açıklamada görüşlerine meydan verilen Gaziantep Basket Takımı Menajeri Öner Duruk, 3 sporcunun uçak biletindeki aksaklık nedeniyle keyif kontrolüne katılamadığını belirtti.

A takımdan 13 sporcunun kontrolden geçtiğini, takımın 21 Ağustos’ta Bolu’ya gideceğini paylaşan Duruk, şunları kaydetti:

“Bolu’da eskimemiş mevsim dinlenme kampı hazırlıklarına başlayacağız. Sporcular esenlik yönünden gayet dolgunca durumdalar. Takımda fazlalık bir müstevi var. Umarım dimdik ve rahat benzeri şekilde bu sezonu tamamlarız. Sporcuların kontrollerinden gelişigüzel olumsuzluğa rastlanmadı. Bütünü çok ongun durumda. Medical Point Gaziantep Hastanesi’ne ekibine çokça teşekkür ediyoruz.”

Kardiyoloji Uzmanı Dr. Erhan Müellif ise Medical Point ailesi olarak bugün Gaziantep Basket takımını ağırladıklarını söyledi.

Takımın afiyet sponsoru olduklarını nâkil Edip, “Basketbolcuların ihtisas muayenelerini yaptık. Kontroller gayet gür geçti. Hepsinin sağlığı durumunda. sağlıklı ve sakatlıksız tıpkısı sezon geçirmelerini diliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Basket takımının esenlik kontrolünün başarıyla gerçekleştiğini nâkil İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Mehmet Çakır’da sporcuların PCR, koku tahlilleri, antijen ve antikor kabil testlerden geçtiğini belirterek, bakir sezonda takıma başarılar diledi.

Share: