Ilçebay İpek’ten veda ziyaretleri

Ardahan’ın Çıldır ilçesi Kaymakamlığına atanan Domaniç Kaymakamı Muhammed Enes İpek, kamu kurumları ve vatandaşlarla vedalaştı.

Kamu kurumlarıyla veda ziyaretlerinde açıklamalarda kâin Ilçebay İpek, “Domaniç ilçemizde 2 sene süren görevimizi tamamladık. Görev süremiz içerisinde Kaymakamlığımıza bağlı kurumlarımızla düzenli ve kalburüstü çalışmalar yaptık. Mecmu çalım müdürlerimize imdi görevlerinizde başarılar diler, ailenizle bahtiyar bire bir hayat sürdürmenizi kâm ediyorum. Hakkım varsa ego hakkımı helal ediyorum, sizlerin üstelik helal etmenizi istiyorum” dedi.

Ziyarette bulunduğu kamu gelgel ve kuruluşlarında fariza eden hava müdürleri ve çalışanlar dahi İpek’e yaptığı hizmetlerden dünya teşekkür ederek, kullanılmamış görevinde başarılar dilediler.

Kaymakam İpek, birlikte İlçe Jandarma Komutanı Mülazım Mehabet Yılmaz işe Birlikte Tıraz, Ortaca, Sarıot, Küçükköy, Karaköy, Cenup, Saruhanlar, Böçen, Soğucak, Karamanlar ve Fıranlar köyünü mülakat ederek vatandaşlarla vedalaştı.

İpek, “Dede yurdu nadir Domaniç’imizde çalışmanın mutluluğu ve heyecanı ile birlikte buradan ayrılmanın hüznü içerisinde aynı arada bulunuyoruz. Siz altın hemşerilerimize hizmet etmek benim üzere iri aynı onurdu. Hepinizi ayrı ayrı Allah’a can ediyor, esenleme ve saygılarımı sunuyorum” diyerek konuştu.

Kaymakamın vedalaşma programının hafta boyu devam edeceği belirtildi. – KÜTAHYA

Share: