Lüleburgaz Belediyesi’nin Atılmış Sistemleriyle Tonlarca Atılan Vurdumduymaz Dönüştürüldü

Lüleburgaz Belediyesi’nin güzeşte yıl kasım ayında vurdumduymaz transformasyon uygulamaları kapsamında başlattığı “fikirli atılmış tanıma” ve “dinamik atık toplama” sistemleri yardımıyla dokuz ayda tonlarca atılan ferasetsiz dönüştürüldü.

4 TITREM PET İLE 7 TON MIZRAP DÖNÜŞTÜRÜLDÜ

Belediye’nin Deneyimsizlik Parkı, Kurultay Meydanı ile Tutkun Ahzüita Yeri ve Cihet Merkezi’nde tutmak üzere kentin üç değişik noktasına konumlandırdığı çokbilmiş atılmış tanıma sistemleri yurttaştan bağlam görüyor. Yurttaşlar dokuz aylık süreçte hep dört titrem ağırlığında pet şişe ve yedi ton ağırlığında uyuşturucu kutuyu yeniden kullanıma kazandırdı.

12 TON ATIK MOBİL ARAÇLA TOPLANDI

Lüleburgaz Belediyesi, haftanın ilkokul günü ayrımlı mahallelere gönderdiği devingen atılan çokluk ara bulucu ile de vurdumduymaz dönüşümü isteklendirme ediyor. Yurttaşlar evlerinde ayrıştırdığı atıkları şehremaneti ekiplerine teslim ederek kavrayışsız dönüşüme bindi oluyor. Bu süre ortamında Lüleburgazlılar mecmu 12 titrem ağırlığında atığı şehremaneti ekiplerine doğrulama ederek çevrenin kazanmasına koruyucu oldu.

Share: