Manisa’da 2 kişinin öldüğü motor kazası kamerada

Manisa’üstelik 2 kişinin öldüğü motosiklet kazası kamerada

MANİSA – Manisa’nın Turgutlu ilçesinde sabahleyin er saatlerde 2 kişinin öldüğü benzeri kişinin de ciddi yaralandığı 2 motosikletin uğraş yadigâr ayrımsız gelişim yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Çarpışmanın etkisiyle yola savrulan iki motosikletteki 3 kişiden 2’si hayatını kaybederken bir çocuğun de bati yaralı adına kaldırıldığı hastanede tedavisine devam edildiği öğrenildi.

Kaza Turgutlu ilçesi Erbiller Endüstri Sitesi kavşağında meydana geldi. İzmir istikametinden Ankara yönüne giden Uğur Urlun idaresindeki 45 UU 765 plakalı motor, kavşaktan alın yöne geçmeye etkin Sıla Özcanbaz idaresindeki sepetli elektrikli motor ile çarpıştı. Uğraş ajanda bölgedeki aynı işyerinin asayiş kamerasına saniye saniye yansıdı. Kavşakta meydana mevrut kazanın asayiş kamerasına yansıyan görüntülerinde, çarpışmanın şiddeti ve motosikletlerdekilerin yola savrulması görünüyor.

Ilçe sonrası görüngü yerine 112 evgin keyif ve polis güçleri ekipleri irsal edildi. Kazada alçak yaralanan sürücüler Hedef Urlan ve Sıla Özcanbaz kaldırıldıkları Turgutlu Cesamet Hastanesinde yapılan birlik müdahaleye rağmen hayatını kaybederken, elektrikli motosiklette muvakkat olarak kâin 11 yaşındaki Senem Yılmazcan ise Turgutlu Mehabet Hastanesindeki önceki müdahalenin ardından vahim yaralı adına Manisa Devlet Bayar Üniversitesi Hastanesine irsal edildi.

Bölge esnaflarından Bekir Delikbaş, benzeri yerde sonsuz kazaların olduğunu belirterek, yetkililerin bu konuda ayrımsız an önceki ilaç almasını beklediklerini söyledi.

Share: