Muğla Büyükşehir’den 2 Bin Km Form Çalışması

Muğla Büyükşehir Belediyesi, kurulduğu 2014 yılından bu yana toprak genelinde 2 bin km uzunluğunda içmece suyu, şebeke ve baran suyu tarz çalışması gerçekleştirdi. Antrparantez Büyükşehir Belediyesi aracılığıyla Muğla’nın altyapısını perçinlemek üzere 1 milyar 541 bin 494 TL yatırım yapıldı.

Birçok mahallenin içmece suyu hatlarını yenileyen, içmece suyu sıfır mahallelere yıpranmamış içme suyu hattı işleyen MUSKİ ekipleri, diyar genelinde bugüne kadar 1 milyon 602 bin 54 metre uzunluğunda içme suyu hattı,  499 bin 794 metre uzunluğunda lağım döşemi hattı, 26 bin 780 metre uzunluğunda ise yağmur suyu dalan çalışması gerçekleştirdi.

İçme suyu, kanalizasyon ve baran suyu üzere enfrastrüktür çalışmalarını sürdüren MUSKİ Genel Müdürlüğü, Muğla’nın altyapısını perçinlemek amacıyla kurulduğu günden bu yana da 1 milyar 541 bin 494 TL yatırım yaptı. Bunun beraberinde Bodrum özellikle girmek amacıyla Fethiye, Dalaman, Datça, Yatağan üzere şehrin değişik ilçelerinde birlikte geniş bütçeli altyapı yatırımları sürüyor.

Share: