Onlar, ‘Dünya Engelliler günü’nde melodi söyleyerek gönüllerince eğlendiler

Onlar, ‘Dünya Engelliler günü’nde sıkıntı söyleyerek gönüllerince eğlendiler

BİTLİS – Bitlis Yalınlık Hayat Bakım, Iyileştirme ve Ev Enformasyon Merkezi Müdürlüğü marifetiyle “3 Fasıla Dünya Engelliler Haset” münasebetiyle planlı etkinlikte engelliler gönüllerince eğlendi.

Izlence slayt ve türlü video gösterisiyle başlayarak çalgı coşku ile bitmeme etti. Planlı etkinlikte kurum amirleri ve davetlilerle ayrımsız araya gelen engelliler, öğretmenler korosunun söylediği tıpkısı birinden iyicene müzikler eşliğinde eğlenerek oyunlar oynadı.

Izlence böylecene gazetecilere izah özne Bitlis Engelsiz Hayat Hizmet, Rehabilitasyon ve Ev Müşavere Merkezi Müdürü Baylan Akay, “Zaman merkezimizde 3 Meyan Dünya Engelliler Haset münasebetiyle program düzenledik. Amacımız engellilerimizin yaşadığı sorunlara özen çekmekti. Saz öğretmenleri bile engellilerimizde birlikte iyice tıpkısı enstrüman dinletisi sundular. Oldukça pir program oldu” dedi.

Planlı etkinliğe Çakal Armudu Kaymakamı Fikret Incitici, Bitlis Ev ve Içtimai Hizmetler İl Müdürü İsmetullah Altun, gelgel amirleri ve davetliler katıldı.

Share: