1 kişinin hayatını kaybettiği ata-mahdum kavgasında 5 teftiş

1 kişinin hayatını kaybettiği cet-mahdum kavgasında 5 gözaltı

Maktulün dertli olduğunu 1 saat sonradan anlamışlar

Olay esnasında evde mevcut familya üyeleri adliyeye irsal edildi

SAKARYA – Sakarya’nın Arifiye ilçesinde babasıyla yaşadığı çatışma esnasında aldığı bıçak darbesiyle yaralanan ve hastanede hayatını kaybeden 34 yaşındaki gencin olayına ait 5 münasebetsiz gözaltına makbuz. Şahsın bıçakla yaralanmasının ardından yaklaşık bir saat evde durduğu ve henüz sonrasında ambulansla hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Konuya ilgili kendisine evde mevcut ve gözaltına alınan karı üyeleri adliyeye sevk edildi.

Görüngü, cemaziyelevvel şeb saatlerinde Arifiye ilçesi Abdibey Caddesi üzerinde bulunan tıpkı evde meydana gelmişti. İddiaya bakarak, Ahi Türk asıl ve babasının yaşadığı eve alkollü şekilde gitti. Bonkör Türk ve babası A.T. arasında tartışma yaşandı. Bodur sürede arbedeye dönüşen olayda Alicenap Türk, babası A.T.’nin elindeki bıçakla yaralandı. Durumun selen verilmesi konusunda bölgeye sağlık ve polis güçleri ekipleri gönderme edildi. İlk müdahalesi görüngü durumunda yapılan ağır sıklet çorlu taze, Sakarya Yetişek ve Araştırı Hastanesi’ne kaldırıldı. Türk, burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Gözaltına alınan karı üyeleri adliyeye sevk edildi

Yaşanan arbede neticesinde yaralanan ve hastanede hayatını kaybeden 34 yaşındaki Türk’ün ölümüne ait polis ekipleri tetkik başlattı. Yapılan araştırmalar ve ifadeler sonrasında şahsın bıçakla yaralanmasının arkası sıra yaklaşık tıpkı saat evde durduğu ve daha sonrasında durumun anlaşılarak 112 Müstacel Davet Merkezine bilgelik verildiği öğrenildi. Olay esnasında evde mevcut ağababa A.T., ana F.T., kız kardeş B.T., eş ahi K.T. ve eşi B.T. polis ekiplerince gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 5 kaknem adliyeye atıf edildi.

Share: