Muğla’da “hatalı sollama” birey aldı! Bozuk uray başkanlarının bile aralarında bulunduğu 5 hayat öldü, 2 kişi yaralandı

Fethiye’den Antalya’nın Korkuteli ilçesine giden Süleyman Kılınç’ın kullandığı otomobil, kavisli sollama zımnında karşıdan mevrut Süleyman Sazboğaz (64) yönetimindeki öz aylı kamyona çarptı.

ESKİ BELEDİYE BAŞKANLARI HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üstüne görüngü yerine gelen afiyet ekipleri, ANAP’tan 1999-2000 yıllarında Altınyayla uray başkanlığı yapan Süleyman Kılınç’ın, 1994-1999 yıllarında DYP’den Altınyayla şehremaneti başkanlığı işleyen Mevlüt Şimşek’i, Atatürk Üniversitesi Haber Yazın Fakültesi Zenci Dili ve Edebiyatı Asıl Bili Dalı Akademisyen Prof. Dr. Kenan Demirayak’ın (71) ve Ünal Karapınar’ın (58) yaşamını yitirdiğini belirledi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Öte yandan kazada kamyon şoförü Süleyman Sazboğaz ile yanındaki Yunus Sazboğaz (29) ile Adnan Zeybek (63) ise yaralandı. Çevredeki hastanelere kaldırılan 3 yaralıdan Sazboğaz üstelik doktorların bilcümle müdahalesine rağmen kurtarılamadı. 5 kişinin camit bedenleri, otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Yaralıların ise hastanedeki tedavilerinin sürdüğü belirtildi. Ilçe ile ait sormaca başlatıldı.



Share: