AK Tümen Umumi Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz Sultangazi’de vatandaşlarla buluştu

DÜRÜST Tümen Umumi Komutan Yardımcısı ve Bitlis Saylav Vedat Demiröz, SELIM Öğür İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve Sultangazi Belediye Reisi Av. Abdurrahman Dursun, Yüz Yüze 100 Gün programı kapsamında Sultangazi’bile cıvıl cıvıl vatandaşlarla benzeri araya geldi.

DÜRÜST Öğür Genel Başkan Yardımcısı Bitlis Mebus Vedat Demiröz, AK Fırka İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Sultangazi Belediye Reisi Av. Abdurrahman Dursun, DÜRÜST Tümen Sultangazi İlçe Başkanı Süleyman Yiğitoğlu, AK Öğür Sultangazi Avrat Kolları Başkanı Vasfiye Ayvalı, DOĞRU Tümen Sultangazi Deneyimsizlik Kolları Başkanı Yasin Bakırcı, divan üyeleri ve belediye başkan yardımcıları, Yüz Yüze 100 Dönüş programı kapsamında Sultangazi’birlikte faal vatandaşlarla bire bir araya geldi.

Yüz Yüze 100 Gün programı kapsamında ilçenin dört bir yanı sıra esnaflar, öğrenciler, dernek temsilcileri ve toplumun bilcümle kesiminden birçok yurttaş görüşme edildi. Programın böylece ise çokça sayıda gencin katılımıyla, Konferans Sokağı’nda Bilgisizlik Buluşmaları gerçekleştirildi.

“YÜZ YÜZE 100 PERIYOT DİYEREK SULTANGAZİ’DEYİZ”

Dokunmadık istek, çalınmadık husus bırakmamaya azimli olduklarını belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bitlis Saylav Vedat Demiröz, “Sultangazili vatandaşlarımızla candan gelen bir muhabbeti paylaşıyoruz. Esnaf kardeşlerimizi müzakere ederek bereketli kazançlar diliyoruz. Amele kardeşlerimizle buluşuyoruz. Gençlerimizin heyecanına tanık oluyoruz. Bulunmaz Sultangazililere misafirperverliklerinden yağlık teşekkürname ediyor, muhabbetimizin sürekli olmasını diliyorum” dedi.

“YÜZLERDE TEBESSÜM, GELECEĞE RÜYA OLACAĞIZ”

“Bizim meselemiz, dilek kazanmaktır” diyen YANLIŞSIZ Tümen İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ise, “İstanbul’umuzun gelişigüzel kapısını çalacak, yüzlerde tebessüm, geleceğe rüya olacağız. Şimdiki durağımız Sultangazi. Eşsiz vatandaşlarımızla dilek köprüleri kurmaya devam ediyoruz. Sultangazili gençlerimizin üstelik gözleri ışıltılı, enerjileri durumunda. Seçme biri yarınlara ilham kaynağı olacak değerde. İlk günün heyecanı ve inancıyla, geçmişten aldığımız tecrübe ve geleceğe dayalı umudumuzla çalışmaya bitmeme ediyoruz” diye niteleyerek konuştu.

“KOMŞULARIMIZLA DAİMA IKBAL GÖNÜLEYİZ”

Sultangazililerle sabah akşam istem birliği içerisinde olduklarını tamlayan Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, “Karşı Karşıya 100 Gün çalışmamız kapsamında, YANLIŞSIZ Tümen Umumi Başbuğ Yardımcımız Sayın Vedat Demiröz, YANLIŞSIZ Parti İstanbul İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe ve kaymakamlık teşkilatımızla alay malay Sultangazili komşularımızla ile bire bir araya geliyoruz. Temas devir sahada, komşularımızla gönül gönüleyiz. Gençlerimiz, çocuklarımız, büyüklerimiz, esnaflarımız, öğrencilerimiz, yani Sultangazi’bile yaşayan kül komşularımızı içtenlikle seviyoruz, hepsine değişik derece veriyoruz. Tığ, nazik ve etkili ayrımsız aileyiz. Bu canıgönülden, bu heyecanla, bu azimle bire bir kere elan ‘Hep Birlikte Elan İyiye!’ diyoruz” ifadelerini kullandı.

Share: