Adlı oyuncu Sinem Çokbilmiş, kimyasal tedavi tedavisi gören annesi soluk bağışında bulunulmasını istedi

2016 yılında kameraman Mustafa Akıllı ile nikah masasına oturan ve 2019 yılında ikiz çocuklarını kucağına aldıktan sonraları gözlerden ırak bir avlu süren oyuncu Sinem Uslu, annesi için sevenlerinden müzaheret istedi.

“KEMOTERAPİYE BAŞLADIK”

Instagram hesabından yaptığı paylaşımla annesinin aylardır sağlık sorunlarıyla savaş ettiğini söyleyen Sinem Aptal, “Annem Ferhan Zuhal Öztürk, 8 aydır KMML (Kemik iliğinin koku üretmemesi) tedavisi görüyordu. Ayda benzeri iğneyle yapılan tedavi müspet akıbet veriyor derken çabucak ‘Akut Lösemi’ denilen AML hastalığına evirildi. Üç gün süren benzeri ciddi hizmet sürecinden sonraları kemoterapiye başladık. İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Araştırma Hastanesi’nde sağlam tıpkısı sürece girdik” dedi.

“ANNEM İÇİN IÇKI VE TROMBOSİT BAĞIŞINA İHTİYACIMIZ VAR”

Annesi üzere zaman çağrısında bulunan aktör, “Bu süreçte sakıt içki değerleri ve trombositleri yüzünden çağ ve aferez trombosit bağışına gerekseme duyuyoruz. Tek seferlik değil, içki bağışlarının sürekliği eke, kanın kendini yenilemesi üzere. Annemin nefes grubu 0+… Diğer soluk grubuna ilişkin bağışçıların bağışları üstelik bizim için çok yüce çünkü değişimle daha tez öz grubumuzdaki kana ulaşabiliyoruz. Desteklerinizi bekliyoruz. Herkese zevalsiz teşekkürler. Dualarınızı muallel etmeyin” ifadelerini kullandı.

“BAĞIŞÇILARIN DESTEKLERİ ÇOKÇA ÖNEMLİ”

Kullanılmamış tıpkısı dem çağrısında kâin Sinem Akıllı, şu ifadeleri kullandı: “Dokuz Ilkgüz Üniversitesi Hastanesi kan bilimi bölümünde tedavi gören annem Ferhan Zuhal Öztürk için tınlamalı olarak dem ve trombosit ihtiyacı yaşamaktayız. Kan grubu 0+. Fakat özge dem grubundaki bağışçıların destekleri birlikte bizim için çok majör. Şimdiden haddinden fazla teşekkürname ederiz.”



Share: