Akılsız bakışlar ortada ilçeyi kanoyla geçtiler

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde iki bacanak saf güzelliklere özen görmek için Bolu Çayı’nı kanoyla kürek çekerek geçti.

İlçede beden terbiyesi öğretmenliği yapan Erkan Özdemir ve Selçuk Solgun kentin natürel güzelliklere dikkat gitmek üzere farklı bire bir etkinliğe imza etti. Eğerci köyünden kanoyla Bolu Çayı’na inen iki yâren, 24 kilometrelik yolu 4 saat boyunca kürek çekerek ilerledi. Elan önceki denenmemiş olan bire bir etkinliğe imza attıklarını ifade eden iki yâren, kaza merkezine ulaştıklarında ise beyinsiz bakışlarla kendilerini izleyen vatandaşlara birlikte esenleme vermeyi ihmal etmedi.

Farklı aynı aktiflik ayırmak istediklerini anlatan Erkan Özdemir, “Farklı aktiviteleri başlatmaya, farkındalık oluşturmaya çalışıyoruz. Burada benim üzere beden eğitimi öğretmeni olan arkadaşım Selçuk Soluk ile bu arada Eğerci’den girerek 24 kilometrelik parkuru ırmak içerisinden kaza merkezine büyüklüğünde kanoyla geldik. Tıpkısı ilki başardık. Averaj dört saatimizi aldı. Bağımlı bu suyun akışı ve debisine birlikte bağlıydı. Iş mahmul aynı aktiflik oldu” diye konuştu.

Erkan Özdemir, doğa sporları da yaparak özlük oluşturdukları rotalarda yürüyüşler da gerçekleştirdiklerini sözlerine ekledi. – ZONGULDAK



Share: