Araban Kaymakamı Ömer Sevgili’ye veda programı düzenlendi

İpsala Kaymakamlığına atanan Araban Kaymakamı Ömer Canan için veda programı düzenlendi.

Araban Kaymakamlığı bahçesinde düzenlenen programa Araban Belediye Başkanı Hasan Akıllıcasına, gelgel amirleri, STK temsilcileri, siyasal parti temsilcileri, iş insanları, muhtarlar, esnaf ve vatandaşlar katıldı.

Görev süreci içerisinde namına destek ve ilgiyi esirgemeyenlere teşekkürname eden Sevgili, “Ego buraya ayrımsız bavulla geldim. Bana eş çıktınız, Allah sizden razı olsun.” dedi.

Araban Belediye Reisi Hasan Makul birlikte ilçeye bakım fail Ömer Sevgili’ye teşekkürname ederek, “Benzeri yıla mümasil ayrımsız süre çerisinde Arabanımıza hizmet üzere alay malay çalıştığımız Ömer Canan’yi bugün Edirne İpsala’ya uğurladık. Cenabıhak yolunu yalınlık etsin.” ifadelerini kullandı.

Canan, programa katılanlarla yegâne yegâne vedalaştı, helallik istedi. Izlence sonrası ilçe merkezinde teferruatlı şalter konvoyu ile volta atıldı.

Ilçebay Canan’den veda mesajı

Araban Kaymakamı Ömer Sevgili, Edirne’nin İpsala ilçesine Kaymakam ve Eksen Mülki İdare Amiri olarak atandığını belirterek, ilçedeki görevinin sonuna geldiğini tabir etti.

İlçede keder ve keyifli günler geçirdiğini ifade eden Canan, güzel anılar bırakarak ayrıldığını dile getirdi.

Görev süresi süresince daima milleti dolay plana çıkardığını aktaran Canan, şunları kaydetti:

“İnsanı merkeze koyan bir hile anlayışı içerisinde oldum. Dağ, ayrımcı olmamaya, aksine birleştirici ve bütünleştirici olmaya nazik dikkat ve gayret gösterdim. Arabanımızda herkesin Kaymakamı olduğuna inanıyorum. Devletin temas antlaşma hoşgörüsünü, merhametini, şefkatini ve gülen yüzünü göstermeye çalıştım. İlçemizde parçalanmamış kurumlarla koordineli aynı şekilde; terbiye, keyif, ekincilik, turizm, güvenlik kabil konularda mesai verdiğimi ve fena hâlde sonuçlar elde ettiğimizi söyleyebilirim.”

Share: