Arsuz Belediyesi Bilim İşleri Müdürlüğü Ekipleri, Mahallelerdeki Çalışmalarına Devam Ediyor

Arsuz Belediyesi Malumat İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahallelerde tayin edilen nekais ve sorunların giderilmesi amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Arsuz Belediyesi, bir nice mahallede çizgi yapımı, künk boru döşeme, dayanma duvarı, menfez ve köprü yapımı gerçekleştirirken farklı yandan yüzeysel asfalt istila ve kilitlenmiş parke taşı zemin çalışmaları de yapıyor.

“ÇALIŞMALARIMIZI HIZLANDIRDIK”

Halkın refahı ve huzurunun öncelikler ortada ilk tam olduğunu tamlayan Arsuz Belediye Başkanı Asaf Büzük, “Bu yola evvel çıktığımızda, çalışmalarımızı halkın huzuru ve refahını düşünerek yapacağımızı belirtmiştik. Bu yolda, şehremaneti yerine üstümüze ne düşüyorsa kısıtlanmış imkanlarımızı zorlayarak yapmaya çalışıyoruz. Pandemiden isabet olmamız ve ülkenin içre bulunduğu hesaplı teessürat dahi bu çalışmalarda daha de zorlanmamıza faktör oluyor. Ancak vatandaşlarımızın ilkin sağlığını, huzurunu düşünüyoruz. Çalışmalarımızı hızlandırdık. Tıpkısı anda birçok mahallemizde çeşitli çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Bazı mahallelerimizde parke döşeme işini yaparken değişik mahallelerimizde büz borazan, sınır yapımı, yüzeysel asfalt, mukavemet duvarı, sahil yürüyüş ve derrace yolu ve birçok çalışmayı alay malay yürütüyoruz. amma velakin Narven mahallemizde yapımını tamamladığımız ‘Bilim Evi’mizi üstelik sunma güdük müddet içerisinde faaliyete geçireceğiz” dedi.

Share: