Babasına attığı akıbet akıl “Arama, sorma” olan 23 yaşındaki gencin camit bedeni bulundu

Evvel sabahleyin 08.20 sıralarında Acı ilçesi Çamlıbel Mahallesi 4939 Sokak yakınındaki zeytinlik alanda yaşanan keder olayda; sabah işe gezmek için kese kere kullanan benzeri vatandaş, zeytinlik alanda bir kişinin akışmaz yattığını fark etti. Durumun 112 Müstacel Çağrı Merkezine bildirilmesinin arkası sıra fenomen namına afiyet ekipleri ve polis güçleri sevk edildi. Belirtilen adrese gelen sağlık ekipleri, sabit yatan kişinin hayatını kaybettiğini tayin etti. Bölgeye asayiş şeridi calip polis, yaptığı incelemede cesedin Yusuf Aslan Karasağız’a (23) ilgilendiren olduğunu tespit etti.

10-15 ÇEVRIM EVVEL ÖLMÜŞ

Karasağız’ın ceplerinden mızrap özellik çıktığı öğrenilirken, gencin kısaca 10 ila 15 dönem ilk öldüğü değerlendirildi. Karasağız’ın cenazesi, müddeiumumilik ve fenomen yeri ekiplerinin çalışmasının arkası sıra değişmez ahiret yolculuğu nedeni sınırlanmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

“BİR KISIRLAŞTIRMA SIKINTILAR YAŞADIK VE EVDEN AYRILDI”

Oğlunun cenazesini tasdik almaya gelen acılı ata Dursun Karasağız, açıklamalarda bulundu. Adli Tıp raporundaki ölüm nedenine bakarak, gerekli kanuncu müracaatları yapacaklarını nâkil Karasağız, daha geçmiş oğlunun eroin bap kullandığını fakat otama ettirdiklerini söyledi. Karasağız, “Oğlum AMATEM’üstelik tedavi gördü. 3 kamer evvel Manisa’dahi hastaneye yatırdım. Hastaneden çıktıktan sonra memleketim Erzincan’a götürdüm. 2,5 kamer orada kaldık. Buraya geldiğinde evde benzeri takım teessürat yaşadık ve evden gitti. Daha sonra üstelik elhak vukuf alamadım. Uzaklaştırma kararı domates dolması. Ağabeyle bire bir topluluk sıkıntılar yaşadığı için henüz evvel üstelik evden gittiği olmuştu. Aradığımda telefonlara bakmıyordu, ya dahi telefonunu kapatıyordu. en üst yazdığı mesajı ‘Beni ayrımsız daha kontrol sorma’ olmuştu” dedi.

“BUNA ETMEN OLANLARDAN HESAP SORACAĞIM”

Esrar maddeye çokça dümdüz ulaşılabildiğini istikbal süren Karasağız, ailelerin bu konuda haddinden fazla tetik olması gerektiğini vurgulayarak, “Ego canı yanan ayrımsız babayım, başkalarının canı yanmasın. Burada metal yaşı düşmüş. Buna acilen engelleme edilmesi gerekiyor. Efsus. Ego 23 yaşında oğlumu toprağa veriyorum. Buna faktör olanlardan adisyon soracağım. Benim canım göynük. Ağaç üzere evladımı ego zaman toprağa vereceğim. Ocaklarımıza biberli düşmesin. Bu esrar olayına kalımlı bire bir çözüm bulunması gerekiyor. İnsanların 13-14 yaşındaki çocukları sönüyor. Efsus sorumluluk, bu gençler hepimizin genci” ifadelerini kullandı.

Öte yandan gencin cenazesi, ailesi eliyle alınıp toprağa bulaşmak için memleketi Erzincan’a götürüldü.



Share: