Bakanlar Kasapoğlu, Karaismailoğlu ve Yanık Muğla’daki Dolgun Açılış Töreni’nde konuştu Açıklaması

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ve Karı ve Içtimai Hizmetler Bakanı Kükremek Üzüntülü, Muğla’daki Şişman Küşat Töreni’nde konuştu.

Kasapoğlu, Muğla’de Cumhur Reisi Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Menteşe Atatürk Bulvarı Adliye Sarayı birlikte düzenlenen toplu açım töreninde yaptığı konuşmada hamam istikbal amacıyla Muğlalılara teşekkür etti.

Muğla’nın bereketin sembolü bir şehir olduğunu belirten Kasapoğlu, “Bu şehir behişt vatanın cennet köşelerinden tıpkı site. O yüzden, bu şehre harıldamak, bu şehrin insanını, bu şehrin gençlerini hizmetlerle, eserlerle yarınlara içki içmek, bizler üzere şişman tıpkı hava, balaban majör bire bir güçlük.” dedi.

“Reisicumhur Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde serencam 20 yılda Türkiye’nin her bir karışında izimiz, eserimiz olduğu kabil, Muğla’dahi üstelik birbirinden güzel eserlerimiz var.” diyen Kasapoğlu, şöyle konuştu:

“Tesislerimiz çalışmalarımız var. Zaman gine bu güzelce buluşmayla gelişigüzel, bu iyicene insanlar amacıyla, bu iyicene yurt için bu domuzuna eserleri bakir yatırımları milletimizle buluşturacağız alımlı çalımlı olmasını diliyorum. Canan çoluk çocuk bugün Muğla’birlikte toyluk yatırımlarımızı sizlerle buluşturacağız. Sporda birbirinden eşsiz eserleri salonları sahaları sizlerle buluşturacağız. Biz biliyoruz kim bu ülkenin gençleri vicdanıyla, gayretiyle, inancıyla, enerjisiyle, dünyanın yer yetenekli gençleri. O yüzden ortaya koyduğumuz eserlerle, çalışmalarla inanıyoruz ki bugünlerin yarınların yıldızları, bu ülkenin eke bayrağını kamer yıldızını sunma yükseklerde dalgalandıracak şampiyonlar Muğla’dan yetişecek. Güreşte, okçulukta, basketbolda temas alanda birbirinden güçlü gençleri Muğla’dan, ilçelerden yetiştireceğiz, yarınlara kazandıracağız. Bugün 5 binden çok kapasitesiyle yıpranmamış yurtlarımızı hizmete alacağız. 850 bin akak kapasitesiyle, 800’den çok yurtla Türkiye dünyanın bildirme diri ensiz sistemine erbap benzeri talih. 2002’deki 180 bin kapasiteyi bugün 850 bine çıkardık. 5 bin kapasiteyi Muğla’üstelik hizmete açıyoruz.”

Muhalefetin belediyelerinde bin kapasiteli yurtların da olmadığını tamlayan Kasapoğlu, “Onlar yalnız bu konuların, gençlerin istismarını yapıyorlar ama biz onlara inat bugüne büyüklüğünde olduğu gibi imdi dahi Cumhurbaşkanımız liderliğinde, gençlerle gelişigüzel yarınlara yürümeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Ulaştırma ve Enfrastrüktür Bakanı Adil Karaismailoğlu da konuşmasında bilcümle dünyanın krizlerle boğuşurken Türkiye’nin yatırımlarına layenkati bitmeme ettiğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde “Durmak namevcut yola devam” diye koştuklarını dile getiren Karaismailoğlu, Muğla genelinde dayanabilen haddinden fazla aksiyon yaptıklarını, bitmeme eden projeleri bitirip yenilerini yapacaklarını anlattı.

“Ara Vermek yok yola bitmeme diyoruz”

Karaismailoğlu, vatandaşların daha bereketli şartlarda ve daha konforlu yaşamaları üzere dursuz duraksız çalışacaklarını vurgulayarak, “Önümüzde majör tıpkı seçme var. İnşallah buradan, Muğla’dan bütün dünyaya dolgunca aynı sesle haykırmaya var mısınız? Var mısınız? Var mısınız? Tanrı hepinizden razı olsun. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde serencam 20 yılda 100 yılda yapılacak işleri fail ayrımsız Türkiye var.” ifadelerini kullandı.

Türkiye’nin bundan sonra ferasetsiz dönülemez bir yola girdiğine değinen Karaismailoğlu, “Daha Çok 2023 seçimlerinden sonradan sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde henüz bile acul adım atacak, henüz birlikte hızlı ilerleyeceğiz ve dünyanın kaslı genişlik büyük 10 ekonomisine almak üzere bütün beraber savaşım edeceğiz.” diyerek konuştu.

“Birileri haddinden fazla konuşur ama hiçbir işe yaramazlar” diyen Vekil Karaismailoğlu kendilerinin yollar, köprüler düz yazı ettiğini, millete kazanç, gelişim olmaya bitmeme ettiklerini kaydetti.

Reisicumhur Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde tüvana ve büyük Türkiye için çalışmaya bitmeme edeceklerine meni eden Karaismailoğlu, “Durmak bulunmayan yola bitmeme diyoruz. Aşkınan çalışan yorulmaz diyoruz. Bugün açılışı yapılacak bilcümle projelerin Muğla’ya, Türkiye’ye aynalı iyi olmasını diliyorum.” dedi.

Eş ve Toplumsal Hizmetler Bakanı Derya Üzüntülü dahi baştan bu milletin kimsesizlerinin kimsesi kalkmak, hizmette dur durak körlemeden gitmek amacıyla milletten fariza istediklerini belirtti.

Bunu organizasyon mensuplarıyla başaracaklarını dile getiren Acılı, “2002’de başladığımız fon birlikte edilemeyecek toplumsal hizmetleri, toplumsal çalışmaları, toplumsal yardımları bitmeme ettirmek, milletimizin ürettiği değere kuma olabilmesi için sizlerle beraber posta yürüyeceğiz. Onun için bugün burada bulunmanız, zaman bizimle, sayın Cumhurbaşkanımızla bu arada olmanız sonuç paye oylumlu ve eşsiz, hepinize ayrı ayrı şükranlarımı yer ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Share: