Başkan Büyükkılıç’a terbiye teşekkürü

Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Ayhan Yanlışlık, Büyükşehir Belediyesi Kayseri Mesleksel Terbiye ve Firez A.Ş. (KAYMEK) marifetiyle, öğrencilerin aritmetik dersine alın rabıt duymalarını hatırlamak için kurulan Aritmetik Kampı’nı ülfet etti. Başkan Büyükkılıç’a kentte terbiye alanında yaptıkları hizmetlerden belde teşekkürname eden Günah, kampı çokça beğendiğini rapor etti.

Anadolu’nun lider şehri Kayseri’nin sporda, kültürde, bilimde altyapısını dallı güllü tutmaya temas ant dikkat gösteren Kayseri Büyükşehir Belediye Reisi Dr. Memduh Büyükkılıç, eğitim bilimi alanında da tıpkısı özveri ve gayreti sürdürüyor. Bu çerçevede KAYMEK, Sümer Tesisleri’nde 33 öğrencinin terbiye gördüğü Matematik Kampı düzenliyor. Kayseri İl Milli Eğitim Bilimi Müdürü Ayhan Yanlış, öğrencilerin korkulu ilgi gösterdiği ve matematiğe olan ilgilerinin artmasına ulama sağlayıcı kampı konuşma ederek, Matematik Kampı hakkında vukuf aldı. Sakatlık, ayrıca kampı çok beğendiğini dile getirerek, Komutan Büyükkılıç’ın çalışmaları üzere teşekkürlerini iletti.

Öte yandan Yanlışlık, kentte yapılan yetişek alanındaki çalışmaları ile bu çerçevede de Aritmetik Kampı’nı destekleyeceklerini belirtti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç üstelik, Kayseri İl Terbiye Müdürü Ayhan Yanlış’in Matematik Kampı’nı beğenmesinin kendisini çok mutlu ettiğini dile getirerek, şunları kaydetti:

“Büyükşehir Belediyesi denildiğinde yalnız defa, asfalt çalışması aklımıza gelmiyor. Bunlar elhak yapılması gereken şeyler. Ama ana yapılması müstelzim kentimizin sporda, eğitimde, kültürde, bilimde ve farklı alanlarında altyapısını tüvana ağrımak. Bizler de hizmetlerimizin bu yönünü güçlü tutuyoruz. Bu güzelce gençlerimizin önünü açmamız gerekiyor. Ne istiyorlar, kendilerini lacerem geliştirebilirler? Büyükşehir Belediyesi namına, Kayseri’üstelik gençlerimize ‘şunu yapmanız gerekiyor’ emreylemek hesabına ‘sizler amacıyla şu alanları oluşturuyoruz’ demeyi tercih ediyoruz. Bu çerçevede Aritmetik Kampı’mız gençlerin eğitimi üzerine büyük ehemmiyet bildirme ediyor. Emeği geçen birlik ekibimize ayrımsız defa henüz teşekkürname ediyorum.” – KAYSERİ

Share: