Bingöl’de 1 ayda 46 çirkin tutuklandı

Bingöl’de Motosikletli Polis Güçleri Timleri (Yunuslar), 1 kamer içinde meydana gelen değişik olaylarda suç işlediği tayin edilen şüphelileri yakaladı. Yakalanan şüphelilerden 46’sı tutuklandı.

Bingöl Valiliği, İl Inanma Müdürlüğü Düzenlilik Idarehane Motosikletli Polis Timleri Kısım Amirliği ekiplerinin yaptığı çalışmalarda, işyerleri ve ikametlerde meydana mevrut 13 hırsızlık ve 2 nüsha ayyarlık olayının aydınlatıldığını bildirirken, yakalanan 12 şüpheliden 2’sinin tutuklandığını aktardı. Meydana gelen olaylarda 1 skor kantar, 4 sayı bilcümle değerli, 1 adet zincir zer kolye, 246 nüsha ayrımlı markalarda sigara paketi ele geçirilerek başvurucu şahıslara tasdik edildiği bildirdi. Yeniden meydana mevrut 15 bilerek yaralama ve gözdağı olaylarının şüphelileri tayin edilirken, yakalanan 21 şahıstan 2’sinin tutuklandığı bildirildi.

Ayrıca, muhtelif suçlardan aranması bulunan 124 şahsın yakalandığı ve bunlardan 42’sinin tutuklandığı belirtildi.

Yunus ekiplerince kentin mütenevvi noktalarında yapılan şok uygulamalarında ise ruhsatsız olan 2 sayı tüfek, 5 nüsha tabanca ve bu silahlara ilişkin 85 sayı kurşun ele geçirildi. – BİNGÖL

Share: