Bursa’da bir familya sahibinin kiracısını evden çıkarıp henüz efdal kiraya atfetmek amacıyla yaptıkları hayrete düşürdü

Bursa’nın İznik İlçesinde benzeri sülale sahibi madun katta oturan kiracısını canından bezdirdi. Yeşil Cami Mahallesi Büke Sokak’ta mevcut 2 kıvrım habbe zir katında ailesi ile kıpırdak 4 çocuk babası Nusret Durmaz, dal katta oturan aile sahibi Tenzile B. nin ruhsal baskılarına maruz kaldı. Lüp içre zıplayan tencere tava çalan ve bununla da yetinmeyen ocak sahibi, baca borusunu delerek zir kata akşam saatlerinde çalgı aleti dinletti.

EVİ BASIP SALDIRDI

Resmen ezinç hayat dolu kiracı Nusret Durmaz, ev sahibinin yaptıklarını cep telefonu ile biricik bir tane kayda aldı. Kayıt esnasında eş sahibi kadının kiracının evine ocaklık deliğinden çalgı aleti dinletmesi, evi basması ve saldırması da görüntülerde düzlük aldı. Müstecir durmaz İznik İlçe Emniyet Müdürlüğüne her an şikayetçi oldu.

“AMACI HENÜZ YÜKSEKTEN KİRAYA YÜKLEMEK”

Saygı dolu anları anlatan müstecir Durmaz, “2 yıldır bu evdeyiz. Gelişigüzel kamer kiramızı ödüyoruz. Amacı daha faziletli fiyattan kiraya atfetmek. Soba borusundan bize müzik dinletti. Şu dakika ki bu boyut toplumun kanayan yarası. Haklıysanız peşini bırakmayın. Zorbalıkla bu amal olamaz. Şikayetçi olduk” dedi.

Share: