Büyükşehir’den İhale

Kayseri Büyükşehir Belediyesi eliyle şehrin ayrışık yerlerinde mevcut hep 12 sayı arsa hem ‘Zahir Öneri Usulü’ hem de ‘Sınırlanmış Teklif Usulü’ münakasa ile ayrı ayrı satışa çıkarılacak.

Mülkiyeti Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ne ilişik olan Melikgazi ve Kocasinan’üstelik 5 tecim, 2 göz, 1 amiyane sanayi arsası başlamak için mecmu 8 skor arsa Açık Öneri Usulü ihale ile değişik satışa çıkarılırken, gine Melikgazi ve Kocasinan’birlikte mevcut 1 ticaret, 1 endüstri, 1 hoşur sanayi, 1 hane arsası gelmek için toplanmış 4 nüsha yer ise Mecbur Öneri Usulü ihale ile değişik satışa sunuluyor. Satışa çıkarılan rastgele iki ihalenin tarihi 23 Ağustos 2022 Salı haset kendisine belirlenirken, Melikgazi ve Kocasinan’daki 8 nüsha yer ihalesi saat 14.15’te, Melikgazi ve Kocasinan’birlikte mevcut 4 sayı arsanın ihalesi ise saat 14.00’te yapılacak.

Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu’nda gerçekleşecek iki ihale amacıyla sonuç müracaat, 23 Ağustos 2022 Salı günü ihale saatinden evvel adına belirlenirken, ihaleye süzülmek isteyen vatandaşlar birlikte müracaatlarını Büyükşehir Belediyesi Sağlık Yazıhane Müdürlüğü’ne yapabilecek. – KAYSERİ

Share: