Carlos ve Patricio Mac Allister’den antrenörlere seminer

Arjantin’in Club Deportivo Mac Allister Kulübü Başkanı Carlos Mac Allister ve kardeşi Çalıştırıcı Patricio Mac Allister, FT Antalyaspor’un bünyesinde mevcut antrenörler ve Antalya’dahi dünkü kulüplerde fariza fail antrenörlere seminer verdi.

Atilla Vehbi Konuk Tesisleri Suphi Türel Kurultay Merkezi’nde gerçekleştirilen semineri Antalyaspor Uluslararası İlişkiler ve Stratejik Planlama Departmanı Koordinatörü Yiğitlik Erdal yönetti. Seminere Antalyaspor Enfrastrüktür Koordinatörü Sedat Karabük bile hatip namına katıldı.

Antalyaspor Başkanı Eren Ağır, Umumi Heyet Üyesi Aytaç Altay, Ayak Topu Sorumlusu Nuri Delice ve Beceri Yönetmen Alfons Groenendijk’in da takip ettiği seminer, Arjantin’in efsanesi Diego Maradona’yı anan ayrımsız videonun gösterimi ile başladı. Henüz sonra Carlos Mac Allister’in ayak topu yaşamı ve Club Deportivo Mac Allister’ın kuruluşunu anlatan bir videonun izlediği seminerde, Carlos ve Patricio Mac Allister oluşturdukları sistemi, gailesiz futbolcuların gelişimi ve profesyonelliğe revan yolda yaptıkları çalışmaları anlattı.

“Projeler heyecanlandırdı”

Antrenörlerin düşkünlük ettikleri soruları bile yanıtlayan Carlos ve Patricio Mac Allister, Antalyaspor’un tesislerini, stadyumunu, mücahede ortamını ve Uluslararası İlişkiler ve Ciddi Planlama Departmanı’nın projelerini görünce heyecanlandıklarını anlatarak, iki pakt ortada topçu ve çalıştırıcı değişimi yapıp gençlerin gelişimine katkı koyacaklarını tabir ettiler. – ANTALYA

Share: