Cumhur Reisi Erdoğan’ın mektubu esnafa ulaştırıldı

Cumhur Reisi Recep Tayyip Erdoğan’ın, SELIM Tümen’nin kuruluşunun 21. Sene dönümü nedeniyle kaleme aldığı kitap Adıyaman teşkilatı yoluyla esnaflara ulaştırıldı.

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Münevver, Milletvekili İbrahim Halil Fırat, İl Komutan Vekili Emrah Icatçı, Belediye Başbuğ Vekili Şerif Ayaz, Suret İlçe Başkanı Mustafa Alkayış site merkezinde esnafları ziyaret ederek pusula dağıttı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan marifetiyle yazılan tezkere, partililer vasıtasıyla esnafların birlikte vatandaşlara da verildi.

Saylav Ahmet Aydın yaptığı açıklamada, “Partimizin 21. Bünye yıldönümü dolayısıyla Cumhurbaşkanımızın selamı ve mektubunu hemşerilerimize ulaştırmaya çalışıyoruz. Yaklaşık 30 bin mektubu vatandaşlarımıza ulaştıracağız. Merkezde oluşturduğumuz 10 ekip ile benzeri anda mektupları ulaştırmaya başladı. Türkiye’nin 2023 seçimlerine hazırlanan ve bu güne büyüklüğünde yapılamaz denilenleri işleyen tıpkı partiyiz. Halkımız bu güne büyüklüğünde duasıyla desteğiyle bilcümle yanımızda oldu. Çok iyicene tıpkısı hoşlanma var” dedi.

Milletvekili İbrahim Halil Fırat ise açıklamasında, “Tıpkı olduk 21 olduk. Allah’ın izniyle tıpkısı çizgide aynı bakım aşkıyla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Teşkilatımızla mektubu vatandaşlarımıza ulaştıracağız. İnşallah daha birçok 21. Yılları kutlayacağız” dedi.

İl Komutan Vekili Emrah Dedektör, mülk ve ilçe teşkilatlarının Cumhurbaşkanı ve SELIM Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gönderdiği mektupları vatandaşlara ulaştırdığını kaydederek, müspet ve iyice dönüşler aldıklarını söyledi.

Hat İlçe Başkanı Mustafa Alkayış ise, “Cumhurbaşkanımızın yazdığı bu güzelce ve düşündürücü mektubu halkımıza ulaştırıyoruz. Çalışmalarımıza küşayiş vermeden devam ediyoruz. Milletvekillerimiz ve teşkilatımız ile buluşturduğumuz bu mektuptan çokça adamakıllı tepkiler alıyoruz” ifadelerini kullandı. – ADIYAMAN

Share: