Demir Grup Sivasspor – Corendon Alanyaspor maçının ardından

Demir Kadro Sivasspor Beceri Direktörü Rağbet Çalımbay, “Ihtimal 2-3 gol bulacağımız maçı berabere bitirdik. Takımımız 2-3 hafta ortamında istediğimiz seviyeye gelecek” dedi.

Corendon Alanyaspor Maharet Sorumlusu Felipe Sanchez Mateos ise, “Sabık haftaya analog tıpkı maç oldu. Akıbet anlarda beraberliği kurtardık” dedi.

Çipo Grup Sivasspor Ustalık Direktörü Heves Çalımbay ve Corendon Alanyaspor Ustalık Sorumlusu Felipe Sanchez Mateos, 1-1 biten maç sonrasında değerlendirmelerde bulundu.Çalımbay, maça istedikleri üzere başlayamadıklarını belirterek, “Transferler yetişmediği için bu sezona istediğimiz kadar başlayamadık. Amade sıfır oyuncularımızı oynattık. Bu nedenle hem Avrupa hem ligi örtmek baskı olacaktı, bunu ligde yaşamaya başladık. Attığımız gol çalıştığımız ayrımsız pozisyondu. İkinci nısıf bizim istediğimiz oldu. Girdiğimiz hırçın ataklarla bulduğumuz 3 sunum henüz açık pozisyonları değerlendirmemiz gerekiyordu. Onları değerlendiremezseniz rakip mızıka gelişigüzel makule riske giriyor. Belki 2-3 yapacağımız maçı berabere bitirdik. Bizim takımımız 2-3 hafta içerisinde istediğimiz seviyeye gelecek. Önümüzde perşembe haset haddinden fazla koskocaman Malmö ve sonrasında Beşiktaş maçlarımız var. İstediğimiz kadroyu cemi kuramadığımız üzere istediğimizi yapamadık. Fakat bizim takımımıza taraftar desteği eşya. Malmö maçında taraftarların bu takımı mutlak desteklemeleri gerekiyor. Sonuna büyüklüğünde maçlarda oyunculara bindi isnat etmek gerekiyor. Başakşehir dış bilcümle takımların statları tamamen meşgul oluyor. Bizim taraftardan yegâne istediğimiz manevi bindi. Ligde seçme şeyi değiştirebiliriz amma Avrupa’yı kaybedersek telafisi olanaksız” diye konuştu.Antrenörlük kariyerindeki 600’üncü maçıyla ilişkin adına ise Çalımbay, “İşimi haddinden fazla seviyorum. Ayak Topu sevgim burada başladı. Çokça ongun aynı kulüpte oynadım. Antrenörlüğe başladığımda işimi sevdim, takım şehir fark etmedim. Gittiğimiz alelacele temas yerde da kudretli olduk. Benim için genişlik önemlisi en çokça Sivas’ın başında olmam. Burada 7’nci senem ve bundan birlikte memnunum. Burada bol şeyler yapmak istiyorum. Sponsorlarımız olsa, istediğimiz antlaşma oyuncuları alsak temas husus alelacayip olacak. Çalıştırıcılık hayatımda çokça tahakküm takımlara üstelik gittim. Avrupa’ya gittim. Futbolculuk hayatım kabilinden antrenörlük hayatımı üstelik seviyorum” diyerek konuştu.MATEOS: BERABERLİĞİ KURTARDIK

Corendon Alanyaspor Maharet Direktörü Felipe Sanchez Mateos ise, “Sabık haftaki pik analog tıpkı maç oldu. Zaman üstelik son dakikalarda beraberliği kurtardık. İyi bir aksülamel vardı. birkaç pozisyonumuz vardı. İlk yarıdan hemencecik geçmiş talihsiz tıpkı gol yedik. İkinci yarıdaki mücadelemiz ve maçı serencam temel kadar bırakmama isteği kızıl kılıyor. Bugün sahada taze oyuncularımız dahi vardı. O oyuncuların gelişimini almak, onlara süre vermek bile önemliydi. Antrparantez bugün ilk defa oynayan oyuncularımız de vardı, onları de tebrik kartı ediyorum. Bugün Meram hocamızın birlikte ligdeki 600’üncü maçıydı. Bire Bir sefer henüz onları kutlulamak istiyoruz. Malmö maçında de dualarımız sizinle. İnşallah galibiyetle ayrılırsınız” ifadelerini kullandı.

– Sivas

Share: