Durdurulan komütatör ve içerisindeki eşhas üzerinde çok sayıda uyuşturucu madde bulundu

Burdur’un Bucak ilçesinde bekçilerin şüphesi üstüne durdurulan ayrımsız çevirgeç ve aracın içerisindeki şahısların üzerinde yapılan aramada çok sayıda metal yön ele geçirildi.

Olay, 12 Ağustos Cuma Namazı haset saat 22: 30 sıralarında Burdur’un Köşe ilçesi Mehmet Akif Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cadde üzerinde karakol gezen bekçiler, ikircik üstünde durdurdukları araçtan inerek elindeki çanta ile kaçmaya müteharrik şahsı mufassal süren kovaladılar. Kovalamacanın sonucunda bekçiler eliyle yakalanan can ve araçta mevcut 3 nefer savcılıktan alınan arama kararı ile Nahiye kaza inanma müdürlüğüne getirilerek taharri yapıldı.

Yapılan aramalarda kaçan şahsın elindeki çanta ve durdurulan komütatör içerisinde çok sayıda mızrap özellik ve kullanımı için türlü düzenekte plastik kayıt olduğu belirleme edilerek halk konuldu.

Bunun konusunda gözaltına alınan H. B., D. Ç., T. T. ve C. E. Ç. isimli 4 gönül, Köşe Celal Hastanesi’nde esenlik kontrolünden geçirildikten bilahare ifadeleri içerlemek üzere polis merkezine götürüldü.

Adliyeye atıf edilen şahıslardan H. B., D. Ç. savcılıktaki ifadelerinin peşi sıra serbest bırakılırken, T. T. önem ile serbest bırakıldı ve C. E. Ç. tutuklandı. – BURDUR

Share: