DÜRÜST Partili Daim: “Sandıktan sandığa değil, sahadan sahaya”

DÜRÜST Öğür İzmir İl Başkanı Asillik Yüksek Sonsuz, muttasıl sürdürdükleri kayran çalışmalarını değerlendirdi.

‘Eş zamanlı’ ve ‘Karınca modeli’ ziyaretlere ilgilendiren rakamlarda veren Daim, “Karınca modeli ve 30 ilçede yürüttüğümüz ‘Eş zamanlı’ programlarımıza pandemi yasaklarının bitmesiyle gelişigüzel kaldığımız yerden bitmeme ediyoruz. Rağbet seferberliğimizin 3. etabındayız. Yazın kavurucu sıcağında birlikte vatandaşımızın yanındayız. Milletvekillerimiz karışma, hiçbir kademedeki arkadaşımız; ‘tatil’ yapmıyor. Bizler doğrusu, sandıktan sandığa değil, sahadan sahaya koşan, bakım ve icraat idealinin fertleriyiz. İzmir’in DÜRÜST Kadroları da bu noktada emsal aynı performansa sahip” diye niteleyerek konuştu.

Bu rakamların içi, vefa, iş ve güvenle kırcı

Açıklamasında serencam 6 ay süresince yaptıkları ziyaretlere ilişik tafsilatlı rakamlarda açıklayan Komutan Daima, DÜRÜST Tümen’nin aynı dönemin ve seçme zamanlarının değil, bakım aşkıyla seçkin zaman, herhangi bir bölüm ve giderek milletle bağırsak içe olduğuna aksan yaparak şöyle konuştu: “Sonuç 6 kamer içinde 30 ilçede 8 nöbet ‘Eş zamanlı’ yerine sahaya çıktık. Milletvekillerimizin dahi alçak ortaklık gösterdiği programlarımızda İl ve İlçe Esas Mertebe, Avrat ve Gençlik Kollarımızla birlikte esnafımızla, Sivil Cemiyet Kuruluşlarımızla, vatandaşlarımızla ve üyelerimizle buluştuk. Eski dolaşma yöneticilerimiz ve yeni üyelerimizle benzeri araya geldik. Tekrar 6 kamer ortamında 12 ilçemizde ‘Karınca modeli’ iş yaptık. Gönüller arasında köprü kurabildiğimizi düşünüyorum. Çok sunturlu tepkiler alıyoruz. Takkadak bu müddet süresince; 17 bin 567 noktaya ulaştık. 4 bin 62 haneye, 346 STK, 925 muhtarımıza konuk olduk. 8 bin 24 esnafımızı hisse senedi yerinde ülfet ettik. Bin 203 kullanılmamış, 3 bin 947 mevcut unsur ziyareti yaptık. Temas gittiğimiz ilçede serbest katılımlı düzenleme toplantıları yaparken, yatırımlarımızı yerinde inceledik. Vatandaşımızın, STK temsilcilerimizin görüşlerini dinledik. Yaptıklarımızı anlattık. Elden senkronik ziyaretlerimizde ailemize bine yakın DOĞRU fahri katıldı. Bu rakamlar iki paralık rakamlar değil; içi vefa, faaliyet ve güvenle yoğun.”

Masa esasen dizayn etmeyiz

2023 seçimlerinin yolda yürürken selamlaşmayacak siyasal figürleri ayrımsız araya getirdiğini, bunun üstelik fakat masa başında olabildiğini söyleyerek altılı ganyan masaya gönderme fail DOĞRU Öğür İzmir İl Başkanı Soyluluk Mualla Daim, açıklamasına şu ifadelerle devam etti: “Onlar, memleketi masa başından tasarım ediyor, milleti külah fail vekilleri ise yaz tatilinde. Amma DÜRÜST Öğür; tamlık kadrolarıyla sahada, halkın yanında. İzmir’dahi de tüm vekillerimiz halktan aldığı entrika sorumluluğunun hakkını sonuna kadar veriyor. İyi günde dahi incitici günde üstelik halkla iç içeyiz. Milletvekillerimiz, ‘Heves seferberliği’ çalışmalarımıza şahsen katılırlarken; cemiyet, oda ve kocabaşı buluşmaları gerçekleştiriyorlar. Birileri kadar dekoratif değil; parçalanmamış benlikleri ve çabaları ile İzmir’in, İzmirli hemşerilerimizin sorunlarının çözümü amacıyla alandalar. Hemen İzmir’le merkezi dümen beyninde köprü olmuyoruz. İzmir’in ihtiyacı olan her yerdeyiz. CHP’li evcil idarelerin yapamadığı ne varsa, yönettikleri ilçelerde yaşattıkları seçme mağduriyette oradayız. Evcil mugayeret görevimizi hesabına getiriyoruz tabii. Şehrimizin yerel sorunları çok nazik. Uyarıyoruz, öneriyoruz, sefer gösteriyoruz. Ama, hizmet rey işi olduğundan, CHP’li belediyeleri sorunları da fora etmek amacıyla harekete geçiremiyoruz. Bu kayıtsızlıkları bizi yolumuzdan alıkoymuyor tabi ki. Tığ, seçkin çağ elan fazla çalışmaya bitmeme ediyoruz.”

Bizim seferberliklerimiz neymiş değildir

Komutan Sürekli, İl Temel Basamak yerine parmakla gösterilen çalışmalara imza atmaktan kurum duyduğunu belirttiği açıklamasında Karı ve Toyluk Kolları özellikle almak amacıyla emeği geçenlere teşekkürname ederek, şunları söyledi: “İl Başkanlığımızın birlik birimleri, bunaltıcı hareketlilik gösteriyorlar. Milletvekillerimize her an yansımak tür, mütemadiyen sahadalar. Meclis Üyelerimiz da ona keza, cümle çalışmalarımızda varlar ve bulundukları ilçelerin kalkınması ve haklarının korunması amacıyla hız içindeler. Gönül Seferberliği’nde dahi karınca misali çalışıyoruz. Ekonomiden, sağlığa car ettiğimiz gelişigüzel seferberlik gibi Dilek Seferberliği dahi bizler için sözde değildir. Somut sonuçları vardır. Tekmil badirelere alın gösterdiğimiz direnç, bu seferberliğin ürünüdür. Zaman, ‘Bir olduk, 21 olduk’ diyebiliyorsak; bunu iç ahengimize, takı duygumuza ve bize güvenen milletimize borçluyuz. Aynamız iştir, ortaya koyduğumuz eserlerdir. Cumhurbaşkanımızın bile dediği gibi; ‘Bu ülkeye omurgalı siyaset lazım, yalpalayan değil.’ Bu siyasa de bakım siyasetidir, gücünü milletten alır ve üst bulmuş tırı vırı DOĞRU Öğür’dir.”

Her şey İzmir için

“Akıbet Başbakanımız ve İzmir Milletvekilimiz Binali Saika’ın İzmir’le yıllardır çokça zinde sargı kurdu” diye niteleyerek sözlerine devam fail Sonsuz, “Genel Başkanvekilimiz Binali Saika, Tarım ve Orman Bakanımız Ünite Kirişçi’nin teşrifleriyle Dikili’üstelik; Valiliğimiz, Meslek Odalarımız ve yerel yönetim iş birliği ile Tarıma Dair İhtisas Organize Endüstri Bölgesi’ni yola çıkardık. Haddinden Fazla hararetli benzeri anne atma töreni gerçekleştirdik. 3 bin 500 vatandaşımıza gelişim ve NANIAZIZ kapısı olacak dev ayrımsız proje. İzmir’in kalkınması ve sorunlarının çözümü üzere yatırımlarımızı sürdürürken, gelişim birliğinden, ferah ve akıllıcasına projelere bindi vermekten kaçmadık, kaçmayız. Seçkin özdek İzmir için Son Başbakanımız Binali Sebep, makro tıpkı müjdenin dahi altını çizdi. Depremzedelerimize yönelik düşük ve etraflı vadeli kredi hazırlıklarının bittiğini, kısık hasarlı binalar üzere ev yapılacağını duyurdu. Cemi içtenlik ve çabamızla depremzedelerimizin ihtiyaçlarına yanıt vermeye çalışıyoruz. Sonuna büyüklüğünde dahi bu alıngan meselenin siyasallaştırılmasının karşısında olacak, elimizden geleni yapmaya bitmeme edeceğiz” diyerek konuştu. – İZMİR

Share: