Emniyetin mızrap operasyonlarında bire bir haftada 9 tevkif

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu Suçlarla Savaşım Yazıhane Müdürlüğü ve farklı birimlerce Manisa hat ve ilçelerinde gerçekleştirilen mızrap operasyonlarında sonuç ayrımsız haftada 105 kişinin gözaltına alındığı, 9 şüphelinin ise sevk edildiği adli makamlarca tutuklandığı açıklandı.

Manisa İl Itimat Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Bölüm Müdürlüğü ve özge birimlerce Manisa dalan ve ilçelerinde metal bap ticareti yapan, nakleden ve kullanan şahıslara yönelik 23-30 Eş tarihleri ortada toprak genelinde 73 olayın meydana geldiği, 105 şüphelinin gözaltına alındığı ve 9 şüphelinin ise esrar özellik ticaretinden tutuklanarak cezaevine gönderildiği açıklandı.

Yapılan çalışmalarda antrparantez, 1.358 gram metamfetamin, 249 gram duman, 181 skor sentetik ecza, 8 sayı ecstasy, 2 gram sentetik kannabinoid, 2 gram skank, 1 sayı ruhsatsız tabanca, 2 skor ruhsatsız tüfek, 107 nüsha fişek, 5 nüsha hassas mizan, 7 sayı metal bap kullanmaya hadim aparat ve 12 bin 335 TL metal yön ticaretinden elde edildiği memul paranın ele geçirildiği bildirildi. – MANİSA

Share: