Engelliler gününü buruk kutladılar

Engelliler gününü ekşimsi kutladılar

Bilecik Engelsizim Hayat ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Halit Altıntaş:

“Seçme sene olduğu üzere bu yıl üstelik engellilerimizi ve bizleri burada bekâr bıraktılar”

“Fakat nedense tıpkı makule toplanıp üstelik böyle sunturlu programlar yapamıyoruz”

BİLECİK – Bilecik’te 3 Antrakt Dünya Engelliler Haset dolayısıyla değme yıl Cumhuriyet Meydanı’ndan düzenlenen törene kimsenin katılmaması engelli bireyleri üzdü.

Bilecik Engelsizim Dirim ve Yardımlaşma Derneği tarafından 3 Açıklık Acun Engelliler Haset dolayısıyla Cumhuriyet Altını Meydanı’ndan ayrımsız izlence dizgi edildi. Izlence Bilecik Engelsizim Hayat ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Halit Altıntaş ve topluluk üyeleri marifetiyle Atatürk Anıtı’na çelenk konularak, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla bitmeme etti. Programa yalnız Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Felek ve siyasal parti temsilcileri katıldı.

“Gelişigüzel sene olduğu üzere bu sene dahi engellilerimizi ve bizleri burada bekâr bıraktılar”

Izlence kimsenin bağlam göstermemesinden hava buruk bire bir bölüm kutladıklarını anlatan Bilecik Engelsizim Dirim ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Halit Altıntaş, “Gene ego değme yıl olduğu gibi Cumhuriyet Meydanı’na gelip orada törenimizi yapıyorum. Hızla, derakap herkese davetimi vermiştim. Buraya davet ettim fakat değme sene olduğu üzere bu yıl dahi engellilerimizi ve bizleri burada serbest bıraktılar. Bir Iki da olsa gelen arkadaşlarımız oldu. Mevrut arkadaşlarımıza hepsine ayrı, ayrı teşekkürname ederim. Ancak nedense tıpkı soy toplanıp birlikte böyle güzelce programlar yapamıyoruz. Bugün 3 Mesafe Engelliler Haset olduğu üzere tığ cemiyet başkanı olaraktan sebep bize gelip danışıp dahi alay malay törenler yapmıyoruz?. Herkes ayrı, ayrı mahsus saatlerde yapıyor. Bunu münasebet hakeza yapıyorlar. Esasen onlara seçkin 3 Açıklık Engelliler Haset diye niteleyerek benzeri öz yok insanların. Ama hastalık bizi burada serbest bırakıyorlar. Yapacaksak bilcümle bu arada esasen yapalım. Gine toplanalım bire bir yerde. En azından burada toplanıp de evire çevire bir tören yapmamız gerekiyor. Bunun için herhangi bir sene olduğu kadar bu yıl da bekâr bıraktılar. Yapacak tıpkı madde bulunmayan. Gelenlere teşekkür ederiz. Gelmeyene bile hangi yapalım” dedi.

Share: