Geçmişten Günümüze Motorola Tarihi

Telsizler 80 ülkede satın alınabiliyor ve ürünler 12 ülkede bulunan 15 fabrikada üretiliyor. Telsizler, Motorola’nın ürünlerini kendi ülkelerinde dağıtan toptancı tedarikçilerden satın alınabileceği gibi çevrimiçi olarak da Motorola mağazasından satın alınabilir.

İşte popüler Motorola telsiz modellerinin bazı özellikleri:

– VX261 – Telsiz bir LCD ekrana sahiptir ve PMR446, DMR ve C4FM dijital ses modlarını destekler. Ayrıca entegre bir GPS alıcısı, APRS desteği ve Echolink desteği içerir.

– DP3661 – Bu telsiz, arkadan aydınlatmalı tuşlara sahip 4 inç renkli ekran olan piyasadaki en büyük ekranlardan biriyle birlikte gelir. C4FM dijital ses modu da dahil olmak üzere beş analog ses modunu destekler ve sinyalinizi ayarlamak için beş güç seviyesine sahiptir.

– VX600 – Bu model ekransız olarak gelir, ancak yine de modelle aynı harika özellikleri sunar.

Motorola Telsiz

Motorola, kablosuz iletişim cihazları üretiminde dünya lideridir. Merkezi Chicago, Illinois’dedir ve tamamı Motorola Solutions, Inc.’e ait bir yan kuruluştur.

Motorola’nın ilk ürünü el tipi araba telsiziydi. Çoğunlukla vakum tüplerinden yapıldı ve 1953’te transistörlere geçildi. Daha sonra 1955’te bir sonraki ürünleri olan polis, itfaiyeciler, sivil savunma ve okullar için transistörlü genel seslendirme sistemi ile genel seslendirme pazarına girdiler. 1960’lar Motorola’nın ünlü RCA marka logosuyla müzik seti, televizyon ve araba telsizi gibi diğer alanlara yayıldığını gördü.

Şirket, I. Dünya Savaşı’ndan II. Dünya Savaşı’na kadar her büyük telsiz iletişim etkinliğinde, askeri kullanım veya kamu güvenliği veya polis işleri veya amatör telsiz kullanımı için telsizler gibi ürünlerle yer aldı – ünlü DMO1400 el telsizi gibi. Çöl Fırtınası Operasyonu sırasında bazı özel kuvvetler tarafından kullanıldı.

Bu şirket de dahil oldu

Motorola, telsiz pazarındaki en başarılı ve popüler markalardan biridir. 85 yılı aşkın bir süredir telsizlerini satmaktadır ve halen de büyük bir başarıyla satmaya devam etmektedir.

Motorola, akıllı telefonlar, bilgisayar donanımı, alıcı kutuları ve telsizler gibi çeşitli telekomünikasyon ürünleri üreten çok uluslu büyük bir şirkettir. 1934’te Motorola, Paul V. Galvin tarafından Chicago’da Galvin Manufacturing Corporation adıyla kuruldu.”

Motorola telsiz Türkiye Distribütörlüğünü ise Vizyon telsiz ve Dijital telsiz şirketleri yapmaktadır.

Motorola telsiz, gelişmiş teknolojilere ve benzersiz özelliklere sahip olduğu için iletişimin anahtarıdır. Telsiz her türlü iş sürecinin vazgeçilmezidir.

Motorola telsizleri, kablosuz iletişim dünyasında zengin bir geçmişe sahip olarak 60 yılı aşkın bir süredir üretilmektedir. Motorola telsizleri en iyilerinden biridir ve dünya çapında yaygın olarak kullanılmaktadır.

Bu telsizlerin gelişimi, bu şirketin iyi geleneğini sürdüreceğini ve gelecekte de müşterilerine tatmin edici ürünler sunabileceğini bilmemizi sağlıyor.

Bu yazıda bazı Motorola telsiz modelleri, fiyatları, özellikleri, geri bildirimleri ve daha fazlası hakkında konuşacağız.

Share: