İddia Sonucu Sahneye Çıktık

Burada Olan Burada Kalır gösterilerinin nasıl sahneye taşındığı karşı de konuşan Zafer Algöz “Çokluk Yılmaz ile iddiaya girdik. Bize ‘Siz sahneye çıktığınız bile anlatacaklarınız 10 dakika sürer ve sonraları susarsınız.’ dedi. Biz dahi bu konuşmaları yüzünden iddiaya girdik Cem ile ve sahneye çıktık. Turnelerimiz dahi bitmeme edecek. Seyircinin ilgisi birlikte gayet güzelce.” dedi.

Utku Algöz ve Duygusal Yılmayan gücük süren sohbetin ardından hazırladıkları stand-up gösterisiyle izleyenleri kahkahaya boğdu. Ahzüita merkezinin sahilinde kâin Amfiteatr seyir de sahnelenen “Burda Olan Burda Kalır” Show’a aksata merkezinin ziyaretçileri vahim deste gösterdi.

Yaklaşık 2 saat süren ve seyircilerle etkileşimli bire bir şekilde gerçekleştirilen gösteri ile izleyenler sevinçli saatler geçirdi. Sahne sırasında Saz Şairi Güven’e takılan Utku Algöz, ” Bizim sahne ismini Gora bile beraber oynadığımız Midi Saz Şairi koydu.” diyerek Şair Güven’e takıldı. Birbirinden güzelce anılarıyla izleyicileri kahkahaya boğan düet, mevrut herkese dörtköşe dakikalar yaşattı.

Share: