İlhan Palut: “Pir gollerle maçı kazandık”

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, İstanbulspor maçından bilahare yaptığı açıklamada, “Pir gollerle maçı kazandık. 4 gol attık. Çokça henüz fazlasını atabilirdik. Atılım yönünde akseptans edilebilir takat sınırı vardı” dedi.

Spor Kaba But Süper Lig’in 3. haftasında Konyaspor deplasmanda karşılaştığı İstanbulspor’u 4-0 aşınmış etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda mevcut Konyaspor Ustalık Direktörü İlhan Palut, “İlk iki maçı üstelik 0-0 beraberlikle geçirmiştik. Tıpkısı açıdan baktığımızda gol yemedik, yenilmedik. Gayrı açıdan baktığımızda gol atamadık, galip gelemedik. Zaman bunu kişi lehimize tahrifat amacıyla maça hazırlandık. Galip katılmak istiyorduk. Oyunun genelinde bereketli performans sergiledik. Sayı de arasında. Pir gollerle maçı kazandık. 4 gol attık. Çok henüz fazlasını atabilirdik. Saldırış yönünde akseptans edilebilir takat sınırı vardı. Savunmalı olarak daha mebzul uğraş etmeliydik. Takımımı kutluyorum. İstanbulspor’a başarılar diliyorum. Şu ana kadar gol yemedik. MKE Ankaragücü maçının ve bu maçın ilk yarısında pozisyonlar verdik. Gol yememek güzel ama bu pozisyonlar gol de olabilirdi. Savunmada çokça daha titiz olacağız. Elan az kondisyon vererek inşallah bu performansımızı sürdüreceğiz” diye niteleyerek konuştu.

Gelecek hafta oynayacakları Fenerbahçe maçını hakkında de mütekellim Palut, “Fenerbahçe maçı, temas maç olduğu kadar rakibimizi uzun çözümleme edeceğiz. Öz oyunumunuz gelişimine bakacağız. Rakibe göre antrenmanları bile buna ekleyeceğiz ve Eskişehir’birlikte maçımıza inşallah çıkacağız” şeklinde konuştu. – İSTANBUL

Share: