Milletvekili Gün, Eskipazar’ın 6 köyünde vatandaşlarla görüştü

AK Öğür Karabük Mebus Niyazi Gündüz, ‘Yüz Yüze 100 gün’ programı çerçevesinde yaptığı ziyaretleri Eskipazar ilçesindeki 6 köyde bitmeme ettirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla başlatılan ‘Yüz Yüze 100 Gün’ programları çerçevesinde Milletvekili Niyazi Güneş ziyaretlerini Eskipazar ilçesinde sürdürdü.

İl Yönetim Kurulu Üyesi Nurullah Özen, İlçe Başkanı Mehabetli Ünal, İl Genel Meclis üyesi Sunay Yaka ve düzenleme üyeleri ile alay malay Şen, Hamamlı, Doğlacık, Çandırlar, Davulcular ve Topçalı köylerini gezen Ruz vatandaşların istek ve sorunlarını durumunda dinledi.

AK Tümen teşkilatı olarak ulaşılmadık yurttaş bırakmayacaklarını tamlayan Çağ, ziyaretlerini kesintisiz sürdüreceklerini ve Karabük ve Türkiye için çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

Sıra, “Millete hizmet uğrunda ‘Durmak Yok Yola Devam’ şiarıyla Eskipazar’dayız. Hemşerilerimizi dinledik, artağan eli nimetli dostane ettik, taleplerini not ettik. Ülfet ettiğimiz kaymakamlık ve köylerimizde ısıdam karşılamaları, misafirperverlikleri, eş sahipliği üzere kızıl karye halkımıza ve eşsiz SELIM teşkilatımıza teşekkürname ediyorum” ifadelerini kullandı. – KARABÜK

Share: