Milletvekili Güneş, yorulan çiftçinin elinden aldığı tırpanla duman biçti

AK Tümen Karabük Milletvekili Niyazi Sıra, ‘Yüz Yüze 100 Gün’ programları çerçevesinde sürdürdüğü karye ziyaretinde eline aldığı tırpanla fino biçti.

YANLIŞSIZ Öğür Karabük teşkilatı Reisicumhur Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla başlatılan ‘Yüz Yüze 100 Gün’ programları çerçevesinde ziyaretlerini sürdürüyor. Mebus Niyazi Ruz beraberindeki Ovacık Belediye Başkanı Yakup Narter, İlçe Başkanı Ahmet Delicesine, İl Genel Meclis üyeleri Ahmet Tamlık ve Halil Işıklı ile İmanlar, Hatipoğlu, Doğanlar, Takviye, Kışla, Kıran, Erkeç (Şamlı Mahallesi), Kıran, Taşoğlu ve Kavgacı köylerini ülfet etti. Köydeki vatandaşların sorunlarını ve taleplerini biricik bir tane dinleyen Devir, tarlada fino biçen çiftçilerle da görüştü. Beraberindekilerle kolları sıvayan Zaman, eline aldığı tırpanla aynı süre sarıkız biçti.

DÜRÜST Öğür’nin kurulduğu günden beri vatandaşın derdiyle dertlendiğini anlatım eden Zaman, temenni ve sorunların genişlik bodur sürede giderilmesi üzere gerekli çalışmaları yapacaklarını belirtti. – KARABÜK

Share: