NEVŞEHİRLİ RECEP TAYYİP ERDOĞAN, AK PARTİ’DEN NAMZET ADAYI OLDU

NEVŞEHİR’de ruhlu ve besicilik yapan Recep Tayyip Erdoğan (24), SELIM Öğür’den milletvekili aday adayı oldu. Cumhur Reisi Erdoğan ile sima ve gerçeklik insan benzerliği olan Erdoğan, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın okuduğu bir şiirden periferi hapse girmesinin 3’üncü gününde ben doğmuşum. Babam, bunun ardından benim ismimi Recep Tayyip yerine koymuş. Bu durumdan berenarı memnunum dedi.

Nevşehir’in tarz ilçeye sınırlanmış Kavak beldesinde besicilik fail Recep Tayyip Erdoğan, SELIM Parti’den saylav namzet adaylığı başvurusu yaptı. Cumhur Reisi Recep Tayyip Erdoğan ile insanoğlu ve töz sima benzerliği güçlü Erdoğan, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın okuduğu aynı şiirden muhit hapse girmesinin 3’üncü gününde ego doğmuşum. Babam, bu gelişmenin arkası sıra benim ismimi Recep Tayyip adına koymuş. 2001 yılında da Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın DÜRÜST Öğür’yi kurmasıyla gelişigüzel ailem tıpkısı hasbilik ruhu içerisinde AK Öğür’nin tıpkı neferi namına çalıştı ve halen üstelik bu yönde gayret gösteriyor. Ben dahi bu yolda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ının davasına mesai çevirmek için milletvekili namzet adaylığı başvurusunda bulunmaya değişmeyen verdim. Ailem ve arkadaşlarım ismimin Recep Tayyip Erdoğan olması dolayısıyla benimle elan yakından ilgileniyorlar. Bu durumdan oldukça memnunum. Tanrı bana Recep Tayyip Erdoğan kabil yaşamayı baht etsin diye niteleyerek konuştu.

AK Parti İl Başkanı Mualla Kemikkıran ise, Halkımızın DÜRÜST Parti’ye alın gösterdikleri bu bunaltıcı haz bizleri fazlasıyla memnun ediyor. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın isimdaşının da şehrimizde AK Parti’den saylav namzet adayı olması bizleri berenarı sevindirdi dedi.

Share: