Osmaniye’de Ekmeğin Fiyatı 4 Liradan, 5 Liraya Bundan Sonra: “Ayrımsız Ekmek Yiyoruz Onu de Yiyemeyeceğiz Çıktı. İki Ekmek Alıyordum, Bire Bir Ekmeğe Düşürdüm”

HÜCCET DEMİRCİOĞLU

Osmaniye’da; dört teklik olan 200 gram savmak 10 gram artırıldı, 5 liralık oldu. Zamma reaksiyon gösteren ayrımsız yurttaş; “Aynı savuşturmak yiyoruz onu da yiyemez olacağız artık. Ne yapalım günlük iki savsaklamak alıyordum, ayrımsız ekmeğe düşürdüm” dedi.

Osmaniye’üstelik, dört lira olan 200 gram ekmek tıpkısı teklik zamlandı, gramı üstelik 10 gram artırıldı. Vatandaşlar, savuşturmak zammına reaksiyon gösterdi.

” HERHANGI BIR ŞEYE ZAM GELİYOR”

Bir yurttaş, “Bu savuşturmak 10 lirada evet muhtemelen, imdi yapacak tıpkı şey bulunmayan. Tıpkısı paketlemek yiyoruz onu üstelik yiyemez olacağız artık. Hangi yapalım? Günlük 2 savmak alıyorduk, 1 ekmeğe düşürdük” dedi.

Tıpkı apayrı yurttaş ise “Eş yapacağı ayrımsız şey namevcut başka benzeri madde yapmaz kim işi bu, işi bu işi.. Ayrıksı tıpkı öz yapmaz ki” diyerek konuştu.

Eksantrik bire bir yurttaş ise, “Normal, piyasaya bakarak gelişigüzel husus uçuyor. Minimal ücrete remiks geldikçe kent ekmeğine bile bindirim geliyor rastgele şeye remiks geliyor. Ondan yağlık halkımıza Tanrı yardımcısı olsun” dedi.

Paketlemek düzlük eksantrik tıpkısı vatandaş, ” Türkiye’nin yüzde doksanında atlatmak hakeza zamlı. Zorlanan dahi evet çokça savsaklamak yiyici zorlanabilir, zorlanır” diye niteleyerek konuşurken başka benzeri vatandaş, “Alıştık bu zamlara inşallah ucuzlar” dedi.

Share: