Otobüs şoförü ile kuryenin sözlü el ita tartışması kamerada

Otobüs şoförü ile kuryenin aday posta verme tartışması kamerada

NİĞDE – Niğde’bile trafikte tartışan halk otobüsü şoförü ile motosikletli kurye ortada yaşanan aday çarpışma, cep telefonu kamerasına yansıdı.

Şahinali Mahallesi Tehlikesiz Erişingil Bulvarı Niğde Adliyesi yanında Niğde Belediyesi Hususi Ahali Otobüsü şoförü ile motosikletli kurye arasında misil ödeme dolayısıyla aday ağız dalaşı başladı. Çökertme telefonuna yansıyan görüntülerde otobüs şoförü camdan küfürler ederek otobüsten inerek motorsikleti tekmeleyerek zarar verdi. Kuryeye hakaret ve küfürler ederek otobüse binen şoför elan sonradan fenomen yerinden uzaklaştı.

Bu görüntülerin toplumsal medyada reaksiyon görmesi üzerine Niğde Belediyesi yazılmış açıklamada bulundu. Yapılan yazılmış açıklamada: “Dolaşma içerisinde içtimai medyada kâh basın im organları üzerinden, S.S. 51 NO’lu Otobüs Kooperatifine vabeste bir Halk Otobüsü şoförünün motor kuryesi ile tartıştığı anlar kamuoyunun gündemine düşmüştür. Olayı öğrendiğimiz andan itibaren Belediyemiz Polis Müdürlüğü vasıtasıyla lazım gelişim münfail olup, motor kuryesinin maddesel zararı giderilmiş ve otobüs şoförü ile ait bile tenkil kararı verilmiştir. Kamuoyuna tevakki etmek ile duyurulur” ifadeleri kayran aldı.

Share: