Pınarhisar’da itfaiye ve selen işleri yerleşkesi açıldı

Pınarhisar Belediyesinin itfaiye ve bilgelik işleri müdürlükleri yerleşkesi törenle açıldı.

Törene, Kırklareli Valisi Birol Ekici, Belediye Başkanı İhsan Talay, kaymakamlık kaymakamları, alım müdürleri, karye ve mahalle muhtarları katıldı.

Talay, konuşmasında, itfaiye ve haber işleri müdürlükleri hizmet binalarının hayırlı olmasını diledi.

Yerleşkede fen işleri ve itfaiye müdürlüğü bakım binaları kayran aldığını ifade fail Talay, ayrıca çevirici bakım merkezi, kök ve ahşap atölyesi, hareketlilik hizmet onarım, akarsu aksaklık bakım tamirat, otopark bahçeler, enfrastrüktür hizmet, onarım, kovanlık işleri, 24 araçlık park, 80 tonluk su deposu bulunduğunu bildirdi.

İtfaiye ve marifet işleri ekipleri amacıyla konforlu, ulaşımı mahdut, kuvvetli ve emniyetli benzeri alan nesir ettiklerini ifade eden Talay, “Vatandaşlarımızın sorunlarına ve taleplerine genişlik gelişmemiş sürede karşılık isnat etmek ve rastgele kalem afetlerde rappadak engelleme edebilmek üzere tasarladığımız itfaiye ve bili işleri yerleşkemiz 7 bin 157 metrekare alan konusunda kurulmuştur. Pınarhisar çıktı bölgenin bildirme zinde, donanımlı, çağcıl bir itfaiye aracı ve bili işleri yerleşkesine cemaat. Bu projemizin yapımında emeği sabık kül iş arkadaşlarıma canı içten teşekkürname ediyorum.” diye niteleyerek konuştu.

Açılışın peşi sıra Ilbay Ekici ve beraberindekiler yerleşkeyi gezdi.

Share: