Sakarya Büyükşehir Belediyesinden kısa gelişmemiş

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), öğrencilere yönelik kasılma ziyareti ve suyun akıllıcasına kullanımıyla ilgili eğitimlerini sürdürüyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya bakarak, İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığınca planlı gezide, Hızırilyas İçme Suyu Arıtma Tesisi’ni musahabe fail minik öğrencilere suyun yolculuğu karşı bilgiler uygulamalı şekilde anlatıldı.

Bekir Sıtkı Ruhsuz İlkokulu öğrencilerine tesisi gezdiren beceri gök bilimi, suyun önemi ve kaynakların korunması üzerine da bilgelik verdi. 176 öğrencinin sınıflar halinde katıldığı gezinin sonunda ajanda fotoğrafı çektirildi.

Büyükşehir Belediyeszi öğrencilere velespit bergüzar etti

Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Mehabetli, Sakarya Marifet Konuşma Merkezi Müdürü Sami Akaryalı ve beraberindeki hususi yetenekli öğrencileri konuk etti.

Öğrencilerin istek ve taleplerini dinleyen Muhteşem, üreten, düşünen ve harekete güzeşte gençlere ülkemizin çokça ihtiyaç duyduğunu belirterek, elinden mevrut desteği vereceği rapor etti.

Kocaman, antrparantez güzeşte hafta Ilbay Mustafa Uygur Ortaokulu’nda düzenlenen etkinliklerle kutlanan Avrupa Atık Azaltım Haftası’nda yapılan çekilişte adalet kazanan ortaokul öğrencilerine bisikletlerini armağan etti.

Sakarya Büyükşehir Terminali 14 milyon yolcuyu ağırladı

Arifiye Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin, serencam 4 yılda yapılan gezi sayısıyla ait raporu açıkladı.

Rapora bakarak, April 2019’dan günümüze terminalde ağırlanan muvakkat sayısı tahminî 14 milyona ulaştı. Gine tıpkı dönemde terminale toplamda 929 bin 212 komütatör giriş yaptı.

Türkiye’nin ciharıyek yanına gitmek ve ayrımsız şekilde ülkenin her noktasından Sakarya’ya aksetmek üzere Büyükşehir Terminalini tercih eden vatandaşlar, burada tamlık imkanların yer aldığı sistemle konuk ediliyor.

Share: