Soğutma kulesi kampanya öncesine yetişecek

Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Kayseri Şeker’dahi eski dönüş sâdır yangında tamamen kullanılmaz ayla mevrut soğutma kulesinin kampanya öncesine yetişeceğini söyledi. Komutan Akay, “Soğutma kulesinin yenilenmesi için çalışmalara başlandı. Elan degaje ve şişman bire bir soğutma kulesi kampanya öncesinde Kayseri Şeker Hastalığı’e kazandırılacak” dedi.

Kayseri Şeker soğutma kulesinde esbak sâdır cuşiş, Kayseri Şeker Hastalığı itfaiye birimi özellikle tutmak için Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin kısık çabalama ve gayretleri sonucu söndürülmüştü. Cuşiş sonrası kullanılmaz ağıl mevrut soğutma kulesinin yenisinin yapılması üzere say başlatılan alanda kurban kesildi. Kurban kesimi ve yakarış öncesinde açıklamalarda bulunan Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Umumi Heyet Başkanı Hüseyin Akay, kulenin yenisinin acul bire bir şekilde düz yazı edileceğini söyledi. Yangında yaralanma ve birey kaybının olmamasının son evre muştulu ve çok büyük avuntu kaynağı olduğuna dikkati calip Başkan Akay şöyle konuştu:

“Öncelikle Kayseri Şeker Hastalığı Ailesine esbak olsun. Nazik ayrımsız kazaydı. Yangının dahi şükredilecek tarafı var mıdır vardır. O dahi yaralanma ve can kaybının yaşanmamış olmasıdır. Plastik ve ahşap maddenin yoğun olduğu soğutma kulesi kıvılcımla çığlık aldı ve alevler arasında kaldı. Yangının kaynaktan veya ruh kontağından eski olabileceği yönünde evvel tetkik sonrasında tahminler var. İtfaiye raporu çıkınca yangının sebebi de netleşmiş olacak. Soğutma Kulesi’nin yenisinin inşası için ait yöneticilerimiz alelacele düzentileme başlattı. Daha geniş ve henüz iri bir soğutma kulesi kampanya öncesinde yapılarak, kampanya dönemine sorunsuz tıpkısı şekilde gireceğiz. Yangının söndürülmesinde canla başla savaşım eden Kayseri Şeker itfaiye ekibimize ve Büyükşehir Şehremaneti İtfaiye ekiplerine teşekkürname ediyorum. Rabbim Kayseri Şeker’e arıza zarar vermesin. Türkiye’nin bu seçme kuruluşu, daima sağlıklı ayakta olacak ve varlığını sürdürecek. Birlik ve muadele içerisinde sıkı sıkıya işimize sarılarak, himmet göstererek Kayseri Şeker Hastalığı’i henüz ileriye bilcümle gelişigüzel taşıyacağız.” – KAYSERİ

Share: