Solhan Spor’da dört imza

Kullanılmamış mevsim hazırlıklarına takımın başantrenörünü duyurarak başlayan Bingöl’ün uçan top temsilcisi Solhan Spor, iki beceri takım ve iki sportmen görünmek üzere dört aktarma daha yaptı.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Alpaslan Uran 1. Ligi B Grubu takımlarından Solhan Spor, eskimemiş mevsim hazırlıkları çerçevesinde dört imza attı. Para Aktarımı çalışmalarına hızlı benzeri giriş yaparak başlayan Solhan Spor, anlaştığı başantrenör Ünsal İsmail Kırıcı’nın peşi sıra apotr çalıştırıcı Ömer Faruk Detaylı, kondisyoner Nurullah Kurtaran, pasör Yağmur Taşkıran ve mutedil oyuncu Emincan Büyükbaş ile anlaştığını duyurdu.

Yapılan dört alıntı ile ilgilendiren Solhan Spor Kulübünden şu bilgiler paylaşıldı:

“Geçmiş yıllarda zir yaş kategorilerinde takımımız için mücadele eden ve Efeler Ligi’nde geçirdiğimiz iki sezonda takımızın koruyucu antrenörlüğünü işleyen Ömer Faruk Ayrıntılı ile yeni sezonda dahi yolumuza bitmeme edeceğiz. Spor hayatına yoz yaşlarda atletizm ile başlayan ve bu branşta değişik diyar ve nahiye şampiyonlukları ile Türkiye dereceleri elde eden Nurullah Kurtaran, Malatya İnönü Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Lisans öğrenimini tamamladıktan sonra 2019 yılından beri Solhan Dilektepe Ortaokulu’nda Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği yapıyor. Nurullah Kurtaran yeni sezonda takımımızın kondisyoneri namına göreve başladı. Uçan Top kariyerine 2007 yılında Arkas madun yapısında başlayan burada geçirdiği sürenin ardından 2011 sezonunda Gümüşhane Torul Toyluk Takımına transfer olan 1992 tevellütlü pasçı Yağmur Taşkıran, sırasıyla Bal Spor, Trabzonspor, Fındıklıspor, Alanya Belediyesi, Kocaeli Büyükşehir Uray Kağıtspor, Malatya Büyükşehir Belediyesi takımlarında şekil giyerken, kullanılmamış zaman üzere Solhan Spor’umuz ile anlaşmıştır. Eskişehir DSİ Bentspor’bile voleybol kariyerine başlayan 1995 doğumlu Emincan Kocabaş, Zonguldak Ereğli TED Kolejliler, TVF Spor Lisesi, Galatasaray, Düzce Belediyespor, Alanya Belediyespor ve Melikgazi Belediyespor takımlarında hat giyerken, Cizre Belediyespor ve Şanlıurfa Belediyespor takımlarında play-off karşılaşmalarında savaş etti. Şans Milli Bando ve A Milli Bando’de üstelik dalan terleten, 2.03 boyundaki ölçülü aktör, yıpranmamış sezon amacıyla Solhan Spor’umuz ile anlaşmıştır.” – BİNGÖL

Share: