Vali Kırbıyık tayini çıkan yerel yönetim amirleri ve aileleriyle buluştu

Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık ve eşi Dilek Kırbıyık, Edirne’dahi fariza süreleri sona ermiş ve başka illere atanan Mülki İdare Amirleri ve eşleri üzere veda yemeği verdi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, yemeğe Kırklareli Vali Yardımcılığına atanan Ilbay Yardımcısı Dr. Yusuf Güler, Osmaniye Ilbay Yardımcılığına atanan Uzunköprü Kaymakamı Melik Ağır Erdoğan, Giresun Vali Yardımcılığına atanan Lalapaşa Kaymakamı Muhammet Rençper, Batman Kozluk Kaymakamlığına atanan İpsala Kaymakamı Ekrem Güngör, Erzincan Tercan Kaymakamı adına atanan Meriç Kaymakamı Cafer Ekinci, Erzurum Tekmen Kaymakamı kendisine atanan Havsa Kaymakamı Reşit Özer Özdemir ve Batman Valiliği Ülfet Müşavirliğine atanan Hantal Kaymakamı Şükrü Derviş Göktaş, eşleri ve çocukları ile katıldı.

Kırbıyık, burada yaptığı konuşmada, amme hizmeti gördüklerini belirtti.

Devletin kendilerine verdiği sorumluluğu yer ferah şekilde yapmaya çalıştıklarını rapor eden Kırbıyık, “Tığ hem maddi hem üstelik manevi anlamda sorumluluğu faziletli bir meslek grubuyuz. O nedenle işimize dört elle sarılarak, yeryüzü iyisi açmak kabil aynı sorumluluğumuz var.” diyerek konuştu.

Kırbıyık, yaptıkları hizmetten ufuk mülki idare amirlerine teşekkür etti ve kullanılmamış görevlerinde başarı diledi.

Share: