Vali Öner, köylerin henüz yaşanabilir ayla gelmesi amacıyla çabalıyoruz

Köylerde kocabaşı ve vatandaşları dinleyen Ardahan Valisi Hüseyin Öner, “Köylerimizin elan yaşanabilir ayla getirilmesi noktasında devletimizin tamlık imkanlarını durumunda kullanarak hizmet etme gayretindeyiz” dedi.

Ilbay Hüseyin Öner karye ziyaretleri çerçevesinde Hanak ilçesine tutkun Geç, Arıkonak ve Börk köylerini müzakere ederek vatandaşlarla buluştu. Yanı Sıra Hanak Kaymakamı Fatma Turhan Kerki, İl Emniyet Müdürü Ünsal Sahne, İl Cingöz Komutanı Ali Naci Aldemir ve çekicilik müdürleri ile birlikte köylere revan Ilbay Hüseyin Öner, karye konakları, cami bahçeleri ve taziyet evlerinde muhtarlar ve vatandaşla buluştu.

Ziyaretlerinde yaptığı konuşmada, hem ilçeleye kapalı köyleri elan bereketli fark etmek, hem de vatandaşların dava ve sıkıntılarını yerinde dinlemek için köy ziyaretleri gerçekleştirdiğini belirten Öner, köylerin elan yaşanabilir ağıl getirilmesi noktasında devletin tamlık imkanlarını yerinde kullanarak bakım ika gayretinde olduklarını söyledi.

Köylerdeki yetişek, sosyal hizmetler, erke, erişim, keyif, güvenlik ve asayiş hizmetleri noktasında vatandaşlarla sohbette kâin Vali Öner, elan sonradan muhtar ve vatandaşların ülkü ve taleplerini dinledi. Öner, kendisine gıcırı bükme ülkü, sıklet ve taleplerin çabuk aynı şekilde değerlendirilmesi ve imkanlar kadar zaruri çalışmaların yapılması yönünde çalım müdürlerine talimatlarda bulundu. – ARDAHAN

Share: