YANLIŞSIZ Parti’li Özhaseki’den CHP Kayseri Milletvekili Arık’a manevi tazminat

DÜRÜST Fırka Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin, CHP Kayseri Mebus Gösterişli Arık’a manevi tazminat açtığı bildirildi.

Özhaseki’nin avukatı Mehmet Dağınık, bağlanmış açıklamasında, Arık’ın müvekkili Özhaseki için “Sen trollüğü bırak da gerçekleri açıkla. Sen geçmiş 15 trilyona yaptırdığını söylediğin amma Sayıştay’ın 2018 yılından beri bulamadığı köprüyü anlat. Bu dünyada yaptıklarının hesabını veremezsin keşki ahiretini kurtar.” şeklinde beyanlarda bulunduğunu aktardı.

Algı yönetiminin günümüz enformasyon dilinde sonsuz namına kullanıldığını, medya kültürünün oluşmadığı, otokontrol yapısının gelişmediği ülkelerde bireylerin geçmiş aklına geleni, karın, mantık ve aktöre sürecinden geçirmeden ifade ettiğini belirten Gayrimuntazam, şunları kaydetti:

“CHP Kayseri Milletvekili maatteessüf bu yöntemi yatkın, müvekkilimin kişilik haklarına müfrit ve gerçeğe aykırı ithamlarla ihlal edilen aynı etkinliğe dönüştürme gayreti içerisine düşmüştür. CHP Milletvekilinin ve mensubu olduğu politik partinin amacı mevkut aralıklarla ve sistematik benzeri şekilde kamuoyunda aynı alacak yönetimi yaratmaktır. Çünkü ortada yapılıp üstelik hesabı verilmeyen tıpkısı köprü olmadığı gibi bu yönde oluşturulmuş Sayıştay raporu birlikte bulunmamaktadır. Takdir edilmelidir ki tek bilgiye dayanmadan esassız sözleri duyurmak, hile ve iftiraları gerçekmiş gibi kamuoyuna sunmak bire bir adamlık suçudur. İnsanlığa ihanettir. CHP Kayseri Saylav üzerine Kayseri Asliye Hususiyet Mahkemesinde manevi tazminat davası ikame edilmiştir. Vekilin sair iddiaları ile ilgilendiren ayrıca davalar ikame edilecektir.”

Share: