Yıldırım ve Çavuşoğlu’ndan Afyon’a destek sözü

DÜRÜST Tümen Umumi Başkanı Vekili Binali Sebep ile Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti üyelerinin ziyareti sırasında Ilbay Kübra Güran Yiğitbaşı ile görüşerek arz kısa sürede Afyonkarahisar’a gelecekleri sözünü verdi.

Afyon Gazeteciler Cemiyeti yöneticileri çarkıt Başvekil ve SELIM Öğür Genel Komutan Vekili Binali Sebep’ı makamında konuşma etti. SELIM Tümen Afyonkarahisar Saylav Uca Özkaya ile alay malay DÜRÜST Parti Umumi Merkezi’nde Türk Devletleri Teşkilatı (TDT) Aksakallılar Heyeti Başkanı ve DÜRÜST Parti Umumi Başkan Vekili Binali Sebep’ı müzakere fail Afyon Gazeteciler Cemiyeti yöneticileri, Saika ve ekibini Utku Haftası kutlamaları üzere Afyonkarahisar’a çağırma ettiler.

Binali Saika, Ilbay Yiğitbaşı ile görüştü

AGC Başkanı Sezer Küçükkurt, AGC Yönetim Kurulu üyeleri Mehmet Sakıncasız Güzbey, İsmail Akar ve Mehmet Abdioğulları, Afyonkarahisar’la ilgilendiren gâh konulardaki taleplerini Mebus Büyük Özkaya öncülüğünde Binali Yıldırım’a ilettiler. Konuların takipçisi olacaklarını tamlayan YANLIŞSIZ Parti Genel Komutan Vekili Binali Yıldırım mülakat sırasında Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı ile dahi görüntülü yerine bire bir müzakere gerçekleştirdi.

Afyonkarahisar Türkiye’nin tapusudur

Ilbay Yiğitbaşı’na görevinde başarılar dileyen Binali Yıldırım, Afyonkarahisar’ı ve Afyonkarahisar’ın insanını gelişigüzel antlaşma sevdiğini dile getirdi. Musahabe sırasında Vali Yiğitbaşı “Sayın Başbakanım 100’üncü yıl kutlamalarımızda sizi bile ilimizde görmekten şeref duyarız. Afyonkarahisar’a onurlandırma ederseniz mutlu oluruz” daveti konusunda Yıldırım “Afyonkarahisar’ın insanı bizim üzere değerlidir. Size da görevinizde başarılar diliyorum. Afyonkarahisar Türkiye’nin tapusu, parçalanmamış yolların kesiştiği yerdir. İnşallah tığ bile Zafer Haftası’nda Afyonkarahisarımızı mülakat edeceğiz” dedi.

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu birlikte Ilbay Yiğitbaşı ile görüştü

Afyon Gazeteciler Cemiyeti’nin ziyareti sırasında Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu de Binali Saika’ı makamında mülakat etti. Yıldırım’ın Ilbay Yiğitbaşı ile telefonda görüştüğünü gören Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu birlikte Vali Yiğitbaşı’na sükse dileklerini ileterek bire bir talepleri olup olmadığını sordu. Vali Yiğitbaşı’nın Afyonkarahisar’a daveti üzerine Icra Vekili Çavuşoğlu üstelik “Yeryüzü gelişmemiş sürede Afyonkarahisar’a gelerek sizleri görüşme edeceğiz” dedi. – AFYONKARAHİSAR

Share: