Yozgat Belediyesi Bozokspor, golcü oyuncu Ercan Kuruçay’ı para aktarımı etti

Bölgesel Dünkü Ligin eskimemiş temsilcisi Yozgat Belediyesi Bozokspor, aut transferde golcü aktör Ercan Kuruçay’ı kadrosuna kattı.

Yeni mevsim hazırlıklarını ustalık direktör Çelik Özkan yönetiminde sürdüren Yozgat Belediyesi Bozokspor, dış transferde golcü aktör Ercan Kuruçay ile anlaştı. Geçtiğimiz sezon Muğlaspor forması altında 23 golle gol kralı olan 33 yaşındaki ileri uç oyuncusu oyuncusu Ercan Kuruçay, eskimemiş takımıyla ilk antrenmanına çıktı.

Yozgat Belediyesi Bozokspor Kulübü Komutan Yardımcısı Uğur Tanışman, yeni sezonda bir tane hedeflerinin şampiyona olduğunu söyledi. Bu doğrultuda çalışmalara başladıklarını belirten Tanışman, “Yozgat Belediyesi Bozokspor Kulübü olarak şampiyona uğrunda 2021-2022 Lehçe Acemi Lig’de Muğlaspor forması altında gol kralı olan Ercan Kuruçay ile anlaşmış bulunmaktayız. Aut transferleri gerçekleştirirken takımımıza olacak katkılarını önemsiyoruz. Bu doğrultuda ileri uç hattımıza görmüş geçirmiş oyuncu Ercan Kuruçay’ı berkitme ettik. İnşallah gollerini Yozgat taraftarı amacıyla atacak ve şampiyona amacında tığ katkı sağlayacak. Transferimiz rastgele iki tarafa dahi aldatıcı olsun.” dedi. – YOZGAT

Share: