32 gündür bili alınamayan hayat amacıyla ikinci kat arama istirdat çalışması yapıldı

Eskişehir’de 32 gündür vukuf alınamayan Sezgin Ensesi Kalın’in bulunması için Kent Ormanı’nda ikinci yol kontrol kurtarma çalışması gerçekleştirildi.

Odunpazarı ilçesine mecbur Yenikent Mahallesi’nde cıvıl cıvıl 44 yaşındaki Sezgin Zengin’den (45) 8 Fasıla haset evinden çıktığından beri bilim alınamadı. Ensesi Kalın’in ailesi durumu polis güçleri ekiplerine bildirdi. Yapılan incelemelerin peşi sıra Ensesi Kalın’in, evinin yakınında bulunan Site Ormanı’nda olabileceği ihtimali konusunda o bölgede 20 Meyan’ta arama çalışması yapılmıştı.

20 Fasıla 2022 tarihinde Eskişehir İl Kıyamet ve Ivedi Buut Müdürlüğüne (AFAD) gelen ihbarda zayi olduğu bildirilen 44 yaşındaki Sezgin Zengin’i taharri kurtarma çalışmaları, AFAD’ tan gelen dilek konusunda Şehir Ormanı bölgesinde esasen yapıldı. Arama çalışmalarına Dorlion Arama Istirdat (DAK), IVEĞEN, OBAK, İZ Kontrol Istirdat Derneği ile AFAD gönüllüleri katıldı. Sabahleyin saatlerinde başlayan taharri kurtarma çalışmalarında 32 gündür kayıp olan Sezgin Varlıklı ile ilgilendiren herhangi bir bulguya rastlanılmadı. – ESKİŞEHİR

Share: