Yengi Haftası Safranbolu’da Beyaz Perde Geceleri ile Başlayacak

Safranbolu Belediyesi, 30 Ağustos Galebe Bayramı kutlamaları kapsamında ‘Açık Çekicilik Beyaz Perde Geceleri’ düzenleyecek.

Safranbolu Belediyesi, 30 Ağustos Galebe Bayramı kutlamaları kapsamında ‘Açık Gelgel Sinema Geceleri’ düzenleyecek. Vatandaşların taleplerini önemsediklerinin altını çizen Safranbolu Şehremini Elif Köse, “23. Arsıulusal Zer Safran Belgesel Film Festivali’miz, peyda hava sinema geceleri ve konserler ile halkımızın beğenisini topladı. Özelllikle gençlerimiz böyle düzenli etkinliklerin gine yapılmasını isteyince, ekibimiz kolları sıvadı ve kutlanması haddinden fazla hususi tıpkısı güneş üzere kombinasyon olundu” dedi.

30 Ağustos Galebe Bayramı’nı takkadak bir çağ değil Zafer Haftası süresince kutlayacaklarını söyleyen Başbuğ Köse, “26 Ağustos’ta Battal Gazi Destanı, 27 Ağustos’ta Mülevven Balık, 28 Ağustos’ta Mavzer ve 29 Ağustos’ta Çanakkale Yolun Sonu filmlerini, saat 20.30’da Safranbolu Belediyesi Leyla Dizdar Kültür Merkezi’mizin bahçesinde vatandaşlarımızla buluşturacağız. 30 Ağustos Utku Bayramı’mızda ise onları evire çevire bir dinleti bekliyor. 19.30’da Sunal Tülbentçi Öğretmenevi’nde başlayacağımız Zafer Yürüyüşü’nün bitme noktası olan Pakt-ı Milli El Erki Meydanı’nda, saat 20.00’de Burak Uzunkara ve saat 21.00’de Necati ve Saykolar sahneleriyle sevinçli anlar yaşayacağız” diyerek konuştu.

Share: