Ampute Milli Ayak Topu Takımı Palandöken’de güç depoluyor

Türkiye’de düzenlenecek 2022 Dünya Kupası’na hazırlanan Ampute Milli Ayak Topu Takımı, Erzurum’da gösterişli depoluyor.

Palandöken Dağı eteklerindeki Efdal İrtifa Dinlenme Kampı Merkezi’nde benzeri süre geçmiş kampa giren milliler, teknik yönetmen Osman Idrak Etmek yönetiminde günde çift alıştırma yaparak kırıcı tempoyla çalışıyor.

Osman Çakozlamak, gazetecilere yaptığı açıklamada, bambaşka şehirlerde de dinlenme kampı yaptıklarını, Erzurum’un kendileri üzere kocaman olduğunu söyledi.

Takımla Erzurum’un suyundan, havasından, oksijeninden faydalandıklarını anlatan Anlamak, şöyle konuştu:

“İnşallah 9 Ekim’birlikte müzemizde kem olan tıpkısı dünyası kupası, acun şampiyonası var onu alacağız. Erzurum’da erke ve oksijen depoluyoruz. Erzurum’daki kampta bundan sonra takımın fiziki ve devamlılık anlamında pik yağacağı noktadır. Erzurum’da çokça sunturlu dinlenme kampı merkezleri var. Hep takımlara referans ederim. Burada rastgele husus kusursuz. 30 Ağustos’ta kampımız bitiyor. Arkadaşlara 5 dönme müsaade verdikten sonradan Bolu’da kampa devam edeceğiz.”

Çakmak, yandaş desteği, Türk milletinin duası, akla yatkın ve disiplinli çalışmayla dünya şampiyonasında iddialı olduklarını anlatım ederek, takıma güvendiğini sözlerine ekledi.

Antrenman öncesi beraberindeki Büyükşehir Uray Erzurumspor futbol sorumlusu Muzaffer Bilazer, Büyükşehir Uray Erzurumspor kaptanı Mustafa Yumlu ile milli takımı görüşme fail Erzurum Deneyimsizlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk üstelik Ampute Milli Ayak Topu Takımı ve teknik yönetmen Osman Çakmak’a başarı dileğinde bulundu.

Görmek ve milli sporcularla bire bir müddet sohbet fail yıldız bilimi, elan sonra millilerle hatırat fotoğrafı çektirdi.

Share: