Ardıl Güler amacıyla tekâlif Fenerbahçe’ye değil Gençlerbirliği’ne yapılıyor! İşte sözleşmede meydan kayran eleştiri ayrıntı

2019’bile altyapısından yetiştiği Gençlerbirliği’nden Fenerbahçe’ye transfer olan Arda Güler, performansıyla dünya devlerinin aktarma listesinde ilk sıralara tırmandı.18 yaşındaki yıldızın bu çıkışının arkası sıra, Gençlerbirliği’ne sürpriz tekâlif gelmeye başladı.

GENÇLERBİRLİĞİ TEKLİFİ AKSEPTANS ETMEDİ

Fanatik’in haberine göre, Kazançlı adına tahakküm eyyam geçiren Başkent ekibi, Arda Güler’in sonraki satışında cemaat olduğu yüzde 20 hisse amacıyla bir futbol konsorsiyumundan 3 milyon euro (55 milyon TL) teklif aldı. Ancak geçen ay başkan seçilen Müştehi Çankırı’nın bu hisse amacıyla beklentisi arz birkaç 5 milyon euro (91 milyon TL). Ardıl’ya olan erdemli deste zımnında bu rakama ulaşacak tıpkısı teklifin gelmesi sürpriz mümteni.

EZELİ RAKİPLER PAYI SATIN ALABİLİR

Fenerbahçe ile Gençlerbirliği arasındaki anlaşmada bir sınırlama bulunmuyor. Bu nedenle ezeli rakipler Galatasaray , Beşiktaş ve Trabzonspor üstelik dahil atılmak amacıyla Türkiye’den değme bando de Ardıl Güler’in sonraki satışından olacak yüzdelik 20’lik payı Ankara ekibinden satın alabilir. 17 yaşındaki kader, Alman devleri Bayern Münih ve Dortmund, İngiliz ekipleri Manchester City ve Arsenal ile İspanya’dan Barcelona marifetiyle yakından izleme ediliyor.



Share: