Atakaş Hatayspor-Gaziantep FK maçının ardından

Spor Mabat Süper Lig’in 3. haftasında deplasmanda Atakaş Hatayspor’u 2-1 yenen Gaziantep FK’nin ustalık direktörü Erol Keder, “İyi oynamadığımız ayrımsız maçtan 3 nokta aldık, mücadelelerinden hava futbolcularımı tebrik ediyorum.” dedi.

Keder, maçın ardından planlı matbuat toplantısında, Hatayspor uğrunda gür oynamadıkları bire bir maçı kazanmayı bildiklerini söyledi.

Maça istedikleri doğrultuda başladıklarını belirten Endişe, golü attıktan sonraları tümü rakibe bırakarak defansa çekildiklerini söyledi.

İkinci yarıda golü yediklerini ve 1-1’den bilahare toparladıklarını anlatan Endişe, “Yakaladığımız ikinci gol bize rüya verdi. Üste 2-1’den sonra yakaladığımız pozisyonlarla 3-1 yapabilirdik ve maçı bitirebilirdik. Geçen hafta de söylemiştim yakaladığınız pozisyonları daha mebzul değerlendirmemiz lazım. Bugün dahi yakaladığımız pozisyonları az buçuk daha bol değerlendirmiş olsaydık 3-1 yaparak elan bayındır aynı duruma gelebilirdik. İyi oynamadığımız bire bir maçtan 3 benek aldık, mücadelelerinden âlem futbolcularımı kutlama ediyorum.” ifadelerini kullandı.

“Izdıraplı aynı günde biraz olsun yüzümüz galibiyetten kıran güldü”

Sorulan soru konusunda Gaziantep ve Mardin’dahi yaşanan gidiş geliş kazalarına değinen Bulut, yaşamını yitirenlere Allah’tan yağmur, yaralılara evgin şifalar diledi.

Kazaların dikkatsizlikten kaynaklandığını aktaran Bulut, “Söylenecek aynı madde namevcut. Acılı bire bir günde az buçuk olsun yüzümüz galibiyetten etraf güldü. İstemediğimiz durumlar yaşıyoruz ama bu hayatta maalesef var. Geride kalanlar hayata aylamak, mücadele etmek zorunda.” değerlendirmesinde bulundu.

Share: